Libnet.ro
UNICEF

19:15

Protestatarii din Hong Kong au tinut un priveghi pentru martiri si au cerut razbunare dupa moartea unui student

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Protestatarii din Hong Kong au tinut un priveghi pentru martiri si au cerut razbunare dupa moartea unui student

Protestatarii din Hong Kong au tinut sambata un priveghi pentru martiri si au cerut razbunare dupa ce un student a murit la spital in urma unei caderi de la inaltime, tragedie care a infuriat demonstrantii care acuza politia ca foloseste excesiv forta. continuă pe Ziarul Bursa

Autoritatile din Hong Kong au folosit gaze lacrimogene pentru a dispersa multimea de protestatari

Fortele de ordine au folosit gaze lacrimogene pentru a dispersa multimea care se adunase sa protesteze in Hong Kong in urma mortii unui student in varsta de 22, ranit in timpul unor manifestatii anterioare si care a decedat vineri, relateaza Reuters, preluat de Mediafax.

VIDEO Un parlamentar din Hong Kong a fost injunghiat de un barbat care s-a prefacut ca e un admirator si voia sa-i ofere un buchet de flori

Un parlamentar pro-Beijing din Hong Kong a fost injunghiat in plina strada de catre un barbat care s-a prefacut ca este un sustinator al sau, informeaza BBC News.

Franta si China au discutat despre situatia din Hong Kong. Ce i-a transmis Macron lui Xi Jinping, in numele Parisului si al Bruxellesului

Emmanuel Macron, presedintele Frantei, a anuntat, miercuri, ca a discutat cu omologul sau din China, Xi Jinping, despre situatia din Hong Kong, in conditiile in care orasul trece, deja de cateva luni bune,.

Scene socante la Hong Kong. Un PARLAMENTAR pro-Beijing a fost injunghiat in plina strada (VIDEO)

Un parlamentar din Hong Kong, sustinator al politicilor Beijingului, a fost injunghiat de un protestatar care pretindea ca este fanul oficialului. Barbatul care l-a atacat pe oficial s-a apropiat de acesta cu.

Trei parlamentari pro-democratie din Hong Kong au fost arestati. Pe alti patru ii asteapta aceeasi masura

Trei parlamentari pro-democratie din Hong Kong au fost arestati, sambata, in timp ce alti patru au fost indemnati sa se prezinte la comisariat pentru a fi plasati in arest, anunta politia din oras,.

Operatiunea Soferi-voluntari la vot in Europa a fost reactivata: Romanii din diaspora ofera transport gratuit pentru cei care nu pot ajunge la sectii

Desi conditiile de vot pentru romanii din diaspora sunt mai bune fata de alegerile precedente, acestia avand la dispozitie atat votul prin corespondenta, cat si trei zile pentru a merge la sectii, voluntarii-soferi care vor sa-i ajute pe cei care au dificultati de deplasare s-au mobilizat din nou, asa cum au facut-o si la europarlamentarele din mai.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )