Libnet.ro
UNICEF

06:30

Protestatarii din Hong Kong vor bloca caile rutiere spre aeroport

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Protestatarii din Hong Kong vor bloca caile rutiere spre aeroport

Protestatarii din Hong Kong au amenintat ca vor bloca caile rutiere spre aeroport, iar operatorul feroviar Mass Transit Railway MTR) a anuntat ca a suspendat circulatia trenurilor catre aceasta destinatie, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Tensiune la cote maxime in Hong Kong. Protestatarii ameninta ca vor bloca rutele spre aeroport. Focuri de avertisment pentru a dispersa manifestantii VIDEO

Protestatarii din Hong Kong au amenintat ca vor bloca caile rutiere spre aeroport, iar operatorul feroviar Mass Transit Railway MTR) a anuntat ca a suspendat circulatia trenurilor catre aceasta destinatie, transmite Reuters.

Trei lideri ai miscarii pro-democratie, arestati de autoritatile din Hong Kong intr-o miscare de reprimare a protestelor

Activistul pro-democratie Joshua Wong a fost arestat vineri pentru suspiciunea de organizare ilegala a protestelor din ultimele luni, in contextul in care autoritatile din Hong Kong isi intensifica actiunile de reprimare a manifestatiilor antiguvernamentale care au dus la cea mai mare criza politica din ultimii 20 de ani, scrie Reuters.

O cunoscuta figura a protestelor pro-democratie din Hong Kong, arestata pe strada, cu o zi inainte de inceperea unor noi proteste

Cunoscutul activist pro-democratie din Hong Kong, Joshua Wong, a fost arestat, potrivit unei declaratii a partidului politic la fondarea caruia acesta a participat, scrie BBC.

VIDEO Armata chineza isi prezinta garnizoana din Hong Kong

Armata chineza a difuzat joi imagini cu garnizoana sa din Hong Kong, unde politia a interzis, din ratiuni de securitate, organizarea unei manifestatii de amploare anuntate pentru sambata, relateaza AFP.

VIDEO China schimba trupele din garnizoana din Hong Kong, inaintea unui protest interzis

Armata chineza a efectuat joi rotatia anuala a trupelor instalate permanent in Hong Kong, unde politia tocmai a interzis un protest prevazut sambata, invocand riscul de violente grave, scrie AFP.

VIDEO UPDATE Imagini teribile de la Hong Kong: Politistii au fugarit protestatari intr-o statie de metrou si au batut pasageri la intamplare Duminica, trenurile spre aeroport sunt suspendate

Politia din Hong Kong a luat cu asalt o statie de metrou, batand pasagerii in timp ce confruntarile dintre fortele de ordine si protestatari urca la un nivel critic in cel de-al 13-lea weekend de proteste antiguvernamentale, relateaza The Guardian. Trenurile care merg spre aeroportul international din Hong Kong au fost suspendate duminica, dupa ce protestatarii au amenintat sa perturbe legaturile cu aeroportul, a spus operatorul retelei majore de transport care deseveste statul semi-autonom, potrivit Reuters.

FOTO VIDEO Noi proteste la Hong Kong. Politia a intervenit cu gaze lacrimogene si tunuri de apa Protestatarii au facut focul in apropierea unei sectii de politie

Politia din Hong Kong a intervenit sambata impotriva manifestantilor, mai intai cu spray-uri iritante, apoi cu gaze lacrimogene si cu un tun de apa, relateaza presa internationala. Mii de demonstranti au iesit pe strazile din Hong Kong, sfidand interdictiile impuse de autoritati, pentru a protesta fata de decizia Beijngului de a limita reformele democratice din fosta colonie britanica.

Hong Kong: Trei lideri ai miscarii pro-democratie, arestati

Activistul pro-democratie Joshua Wong a fost arestat, vineri, pentru suspiciunea de organizare ilegala a protestelor din ultimele luni. Arestarea vine in contextul in care autoritatile din Hong Kong isi.

Noi proteste la Hong Kong: Zeci de mii de oameni au iesit in strada. Confruntari violente intre manifestanti si politisti(VIDEO)

Zeci de mii de oameni au iesit in strada la Hong Kong, pentru al 13-lea weekend consecutiv, in ciuda interdictiei autoritatilor. Fortele de ordine au actionat pentru a dispersa protestatarii, care au ocupat mai.

Hong Kong: Politia a utilizat gaze lacrimogene si tunuri de apa impotriva manifestantilor

Mii de militanti prodemocratie au iesit pe strazi in Hong Kong, sambata, in ciuda interdictiei de a .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )