Libnet.ro
UNICEF

01:05

Proteste ale avocatilor din Bucuresti si din 14 judete, ncepnd de astazi. Tudorel Toader: Se apropie alegerile la avocati, unii au intrat deja n campanie

Hotnews Hotnews,
 Proteste ale avocatilor din Bucuresti si din 14 judete, ncepnd de astazi. Tudorel Toader: Se apropie alegerile la avocati, unii au intrat deja n campanie

Avocatii din barourile Bucuresti si din 14 judete vor declansa proteste, incepand de atazi, si vor purta banderole albe pe brat, in timp ce in capitala avocatii vor protesta pe scrarile Curtii de Apel. Ei cer, intre altele, majorarea onorariilor pentru asistenta din oficiu in dosare penale si eliminarea practicii judecatorilor ori procurorilor de cenzurare a acestor onorarii. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a reactionat spunand ca se apropie alegerile la avocati si ca unii au intrat deja in campanie, el sustinand ca solicitarile acestora sunt absolut nemotivate. continuă pe Hotnews

Italianul cu opt clase care a operat n mai multe clinici din Bucuresti a fost ajutat de un fals avocat

Matteo Politi, italianul care a operat in mai multe clinici private din Bucuresti desi avea doar opt clase, a fost ajutat de un fals avocat, a declarat la Europa FM avocata Monica Cercelescu, director de comunicare la Uniunea Nationala a Barourilor din Romania.

O soferita din Bucuresti, amenda record la Constanta

O femeie din Bucuresti a fost amendata cu 10. 000 de lei pentru ca a intrat cu autoturismul pe plaja, in zona Trei papuci a municipiului Constanta. Politistii locali din cadrul Directiei Generale.

Noi revendicari si proteste ale Vestelor Galbene in mai multe orase din Franta. Ce solicitari AU ADAUGAT protestatarii pe lista

Cateva mii de Veste Galbene sustin noi proteste, de data aceasta indreptate nu doar impotriva Guvernului, ci si a Parlamentului, avand loc ciocniri intre demonstranti si politie, relateaza Le.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 11 februarie 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER 0,36 mg/l; pH 7,68; TURBIDITATE: 0,37. S2 - CLOR LIBER 0,43 mg/l; pH.

Anunt important pentru pensionarii din Bucuresti

Pensionarii din Capitala vor putea solicita formularele necesare pentru a primi abonamentele de calatorie gratuite incepand de marti, informeaza STB. Totodata, pensionarii pot opta si pentru un card pentru.

Descoperire SOCANTA intr-un lac din Bucuresti! Politistii au gasit un adevarat ARSENAL

Descoperire socanta in lacul Pantelimon din Capitala. Politistii au gasit aici mai multe arme. Acestea ar fi fost aruncate in lac de suspectii unui furt dintr-o locuinta din Giurgiu. Talharii au.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 8 februarie 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER 0,28 mg/l; pH 7,54; TURBIDITATE: 0,48. S2 - CLOR LIBER 0,24 mg/l; pH.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )