Libnet.ro
UNICEF

21:45

Proteste de amploare in Iran, dupa ce autoritatile au recunoscut doborarea avionului ucrainean: Se cere demisia liderului suprem, ayatollahul Ali Khamenei (VIDEO)

B1 B1,
Proteste de amploare in Iran, dupa ce autoritatile au recunoscut doborarea avionului ucrainean: Se cere demisia liderului suprem, ayatollahul Ali Khamenei (VIDEO)

Mii de iranieni au iesit in strada, sambata seara, pentru a protesta fata de regimul de la Teheran, dupa ce autoritatile au recunoscut ca au doborat, din greseala, avionul ucrainean cu 176 de persoane la. continuă pe B1

Presedintele Volodimir Zelenski, dupa ce Teheranul a recunoscut doborarea avionului ucrainean: Iranul sa faca o ancheta completa si transparenta si sa plateasca despagubiri

Presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, cere o ancheta completa din partea Iranului, care a recunoscut ca a doborat din greseala avionul Ukraine International Airlines, cu 176 de persoane la.

Corpul Gardienilor Revolutiei din Iran isi asuma responsabilitatea totala pentru doborarea avionului ucrainean

Corpul Gardienilor Revolutiei din Iran anunta ca isi asuma responsabilitatea totala pentru doborarea avionului companiei Ukraine International Airlines, la bordul caruia se aflau 176 de persoane,.

Cine este generalul care si-a asumat vina pentru doborarea avionului ucrainean si cum explica circumstantele tragediei

Dupa ce Ucraina si Canada au cerut identificarea si pedepsirea celor vinovati de doborarea avionului Boeing 767 al companiei aeriene Ukraine International Airlines UIA), un general iranian a iesit in fata si si-a asumat responsabilitatea in producerea acestei tragedii.

Reactiile lui Zelenski si Trudeau dupa ce Iranul si-a asumat vina in doborarea avionului Boeing apartinand unei companii aeriene din Ucraina

Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski si premierul canadian Justin Trudeau au cerut sambata, dupa ce Iranul si-a asumat doborarea avionului Boeing al companiei aeriene Ukraine Airlines International UIA), stabilirea vinovatilor in cazul acestei tragedii care a tinut capul de afis al presei internationale in ultimele trei zile.

PremierulJustin Trudeau, despre doborarea avionului ucrainean: O tragedie nationala. Toti canadienii sunt indoliati. Vrem ca ancheta sa fie dusa la capat si sa se faca dreptate pentru familiile victimelor

Premierul canadian Justin Trudeau anunta ca asteapta deplina cooperare din partea autoritatilor iraniene, dupa ce Teheranul a recunoscut, sambata, ca avionul companiei Ukraine International Airlines a .

Cum explica Iranul doborarea avionului ucrainean dintr-o eroare umana

Comunicatul emis de Statul Major al fortelor armate iraniene in care recunoaste doborarea, dintr-o eroare umana, a avionului companiei Ukraine International Airlines, in care au murit 176 de persoane, conform traducerii realizate de agentia France Presse din limba persana farsi):.

Decizie ciudata a Ambasadei Ucrainei in Iran, dupa prabusirea avionului

Ambasada Ucrainei in Iran a renuntat la o mentiune initiala conform careia accidentul avionului Boeing-737 al companiei Ukraine International Airlines prabusit langa Teheran a fost provocat de o problema la motorul aeronavei, transmite Reuters.

19 morti in Iran, dupa ce un autocar a cazut intr-o prapastie

Cel putin 19 persoane au murit joi dupa ce autocarul in care se aflau a iesit de pe sosea intr-o zona muntoasa din nordul Iranului, relateaza agentiile de presa iraniene, preluate de AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2216 seconds )