Libnet.ro
UNICEF

18:30

Proteste Belarus. Lukasenko spune ca Putin i-a promis asistenta completa. Mii de persoane au participat la inmormantarea unui manifestant

Adevărul Adevărul,
Proteste Belarus. Lukasenko spune ca Putin i-a promis asistenta completa. Mii de persoane au participat la inmormantarea unui manifestant

Presedintele belarus Alexandr Lukasenko sustine ca omologul sau rus Vladimir Putin i-a promis asistenta completa pentru protejarea securitatii. continuă pe Adevărul

Proteste in Belarus: Lukasenko spune ca Putin i-a promis ajutor daca va fi cazul

Presedintele Belarus Aleksandr Lukasenko a declarat, sambata, dupa convorbirea telefonica avuta cu omologul sau rus Vladimir Putin ca acesta i-a promis ca-i va oferi sprijin pentru asigurarea securitatii in tara, daca va fi nevoie, transmite Reuters.

Belarus: A patra noapte de proteste anti-Lukasenko

Protestatarii au iesit miercuri seara pe strazile din Belarus pentru a patra noapte consecutiv pentru a demonstra impotriva a ceea ce considera ca a fost fraudarea alegerilor la scrutinul prezidential desfasurat duminica, in pofida violentei de care au dat dovada fortele de ordine, informeaza dpa, citata de Agerpres. Rezultatele oficiale l-au dat drept castigator, cu 80%, pe presedintele Aleksandr Lukasenko. Mai multe canale independente au postat pe Telegram inregistrari video cu protestatari din Minsk, Grodno, Brest si alte orase din Belarus care cereau demisia sefului statului si incetarea violentei.

Belarus: A patra noapte de proteste anti-Lukasenko. Medicii au iesit in sprijinul manifestantilor FOTO VIDEO

Protestatarii au iesit miercuri seara pe strazile din Belarus pentru a patra noapte consecutiv pentru a demonstra impotriva a ceea ce considera ca a fost fraudarea alegerilor la scrutinul prezidential desfasurat duminica, in pofida violentei de care au dat dovada fortele de ordine.

Mars pentru libertate in Belarus. Lukasenko si-a adunat sustinatorii la o contramanifestatie

Zeci de mii de opozanti ai presedintelui belarus Aleksandr Lukasenko s-au strans la Minsk, duminica, pentru a protesta fata de realegerea sa acum o saptamana, la capatul unui scrutin controversat.

NATO respinge acuzatiile venite din Belarus. Lukasenko a acuzat mobilizarea de forte militare la frontiera tarii

Alianta Nord-Atlantica a respins, azi, afirmatiile presedintelui Aleksandr Lukasenko privind mobilizarea de efective militare in apropierea frontierei vestice a Belarusului, subliniind insa ca NATO urmareste situatia cu atentie, conform Digi24.

SUA si UE discuta situatia din Belarus. Pompeo spune ca sanctiunile ar trebui impuse doar inaltilor oficiali

SUA si UE discuta situatia din Belarus dupa controversatele alegeri prezidentiale de duminica trecuta, a precizat secretarul de stat american Mike Pompeo, aflat in Polonia, in cadrul turneului sau in Europa Centrala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )