Libnet.ro
UNICEF

01:05

Proteste fara precedent in Hong Kong! A fost declansata greva generala iar metroul a fost blocat

B1 B1,
Proteste fara precedent in Hong Kong! A fost declansata greva generala iar metroul a fost blocat

Haosul continua in Hong Kong, unde au fost organizate luni noi proteste fara precedent. Manifestantii au blocat metroul si a fost declansata greava genereala. Dupa ciocniri violente in week-end,. continuă pe B1

VIDEO Protestele, greva generala si blocarea metroului arunca Hong Kong-ul in haos

Noi proteste, o greva generala si blocarea metroului au aruncat in haos Hong Kong, luni, autoritatile acuzand manifestantii ca vor sa distruga teritoriul semi-autonom si viata locuitorilor sai, scrie AFP.

Hong Kong: Greva generala ameninta sa blocheze orasul

Hong Kong se pregateste luni de perturbari majore in ceea ce priveste activitatea de lucru, in contextul in care o greva generala ameninta sa paralizeze regiuni intregi ale centrului financiar asiatic, cu peste 100 de zboruri anulate deja si o campanie extinsa anti-guvern in desfasurare, scrie Reuters.

VIDEO Ciocniri intre manifestanti si fortele de ordine in Hong Kong. Politistii au tras cu gaze lacrimogene, manifestantii s-au aparat cu lasere si umbrele

Mii de manifestanti s-au ciocnit sambata, in Hong Kong, cu fortele de ordine, in cea de-a treia zi consecutiva de proteste masive. Politistii au tras cu gaze lacrimogene in multime, in timp ce oamenii au folosit ca arme lasere si umbrele.

VIDEO Mii de protestatari au iesit din nou pe strazile din Hong Kong Beijingul avertizeaza ca nu va ramane cu bratele incrucisate in fata fortelor abjecte ce submineaza unitatea nationala

Mii de protestatari au iesit din nou pe strazile din Hong Kong duminica, dupa ciocnirile violente cu Politia care au avut loc cu o zi in urma, potrivit Euronews. Agentia oficiala de presa din China a scris ca Beijingul avertizeaza ca nu va ramane cu bratele incrucisate in fata fortelor abjecte ce submineaza unitatea nationala.

Hong Kong: Functionarii publici se alatura protestatarilor

Mii de functionari publici s-au manifestat in sprijinul protestatarilor din Hong Kong, cerand autor.

Hong Kong: Numar record al cetatenilor care s-au inregistrat pentru vot, cel mai mare din anul 2003

Numarul celor inregistrati pentru vot din Hong Kong, cu varstele cuprinse intre 18 si 35 de ani, a crescut cu peste 12% de anul trecut, un rezultat al recentei crize provocate de legea privind extradarea, scrie South China Morning Post.

Mircea Badea, atac fara precedent la adresa lui Tudor Chirila: Javra asta

Mircea Badea l-a atacat pe Tudor Chirila, dupa ce artistul a vorbit despre cazul din Caracal, in cadrul unui concert de-al sau. Jurnalistul i-a adresat cuvinte foarte grele juratului de la Vocea Romaniei intr-un mesaj de pe o retea de socializare. Mircea Badea, despre Tudor Chirila: Javea asta a cantat in viata lui pe bani .

Hong Kong: Zboruri Anulate

Autoritatile au declarat ca Legea si ordinea sunt grav afectate dupa ultimele proteste din Hong K.

Bomba in Romania: Da, e adevarat, Elodia e vie! Ce se intampla in misterul anului e fara precedent!

In 2007, avocata Elodia Ghinescu disparea fara urma. in 2016, dupa un proces indelungat, politistul Cristian Cioaca, sotul ei, a fost condamnat definitiv de 16 ani si 8 luni de inchisoare pentru crima.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )