Libnet.ro
UNICEF

01:05

Proteste in fata Universitatii din Bucuresti. Profesorii si studentii se alatura magistratilor

Antena3 Antena3,
Proteste in fata Universitatii din Bucuresti. Profesorii si studentii se alatura magistratilor

Mai multi studenti si profesori au iesit in strada sa protesteze fata de OUG 7, alaturandu-se magistratilor. Acestia s-au adunat in fata Facultatii de Litere din Capitala. Solidari cu magist. continuă pe Antena3

Sorin se afla in autobuzul 226 din Bucuresti, cand a vazut o fetita care isi cauta un loc pe scaun. Cum nu a gasit, copila s-a asezat pe jos. Ce a urmat l-a lasat fara cuvinte pe tanar: O invidiez chiar acum (FOTO)

Sorin se afla in autobuzul 226 din Bucuresti, cand a vazut o fetita care isi cauta un loc pe scaun. Cum nu a gasit, copila s-a asezat pe jos. Ce a urmat l-a lasat fara cuvinte pe tanar. Copila si-a.

Protestele fata de controversata Ordonanta 7 se extind: Profesorii si studentii de la Litere ies in strada

Profesorii si studentii Facultatii de Litere a Universitatii Bucuresti se alatura si ei protestului magistratilor fata de controversata Ordonanta 7 care modifica legile justitiei si anunta ca joi vor iesi in fata intrarii facultatii purtand banderole albe.

Noi proteste fata de Ordonanta 7

Au fost din nou proteste in Capitala dar si in alte orase din tara. Oamenii au iesit in strada nemultumiti de Ordonanta de urgenta 7 care a modificat legile justitiei. Valul de proteste a.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 6 martie 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER: 0,42 mg/l; pH 7,70; TURBIDITATE: 0,38. S2 - CLOR LIBER:0,37 mg/l; pH.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )