Libnet.ro
UNICEF

10:30

Proteste in lumea musulmana impotriva caricaturilor din Charlie Hebdo

Hotnews Hotnews,
 Proteste in lumea musulmana impotriva caricaturilor din Charlie Hebdo

Zeci de mii de oameni au protestat in intreaga lume musulmana, dupa rugaciunile de vineri, impotriva publicarii caricaturilor profetului Mahomed, mitinguri marcate de violente in Pakistan si Niger, scrie AFP. continuă pe Hotnews

NIGER: Centru cultural francez, incendiat din cauza caricaturilor din Charlie Hebdo

Centrul cultural francez din orasul Zinder a fost incendiat, vineri, de peste 50 de manifestanti furiosi din cauza publicarii caricaturii cu Profetul Mahomed in revista Charlie Hebdo, anunta directorul institutiei.

Centru cultural francez din Niger, incendiat din cauza caricaturilor din Charlie Hebdo

Centrul cultural francez din orasul Zinder, al doilea ca marime din Niger, a fost incendiat vineri de manifestanti furiosi din cauza publicarii caricaturii cu Profetul Mahomed in revista Charlie.

Proteste in Pakistan, impotriva publicatiei Charlie Hebdo: Un fotograf al AFP a fost ranit

Proteste violente au loc vineri in capitala pakistaneza Karachi impotriva saptamanului satiric Charlie Hebdo, un fotograf al AFP fiind ranit in timpul manifestatiilor. Politistii pakistanezi au tras focuri de a.

Centru cultural francez din Niger, incendiat din cauza caricaturilor cu Mahomed din Charlie Hebdo

Centrul cultural francez din orasul Zinder, al doilea ca marime din Niger, a fost incendiat vineri de manifestanti furiosi din cauza publicarii unei caricaturi cu Profetul Mahomed in revista Charlie Hebdo, anunta.

VIDEO Prima pagina din Charlie Hebdo care apare miercuri: Profetul Mahomed tine in mana o pancarta pe care scrie Je suis Charlie. Noul numar va avea 3 milioane de exemplare

In primul numar dupa masacrul asupra redactiei sale, publicatia satirica Charlie Hebdo care va aparea miercuri il infatiseaza pe prima pagina pe profetul Mohamed. Are o lacrima in ochi si tine o pancarta pe care scrie Je suis Charlie Sunt Charlie), sub titlul Totul este iertat, un desen semnat Luz obtinut de agentia de presa AFP.

Turcia: Justitia ancheteaza un ziar care a publicat o caricatura din Charlie Hebdo

Procurorul Istanbulului a deschis joi o ancheta cu privire la publicarea de catre cotidianul de opozitie Cumhuriyet a unei caricaturi controversate cu profetul Mahomed preluate din saptamanalul francez de satira Charlie Hebdo, transmite presa turca, citata de AFP.

Proteste violente in Pakistan si Niger fata de ultimele caricaturi cu Mohamed din revista Charlie Hebdo

Politistii pakistanezi au tras focuri de avertizare si au intervenit cu tunuri de apa, vineri, pentru a dispersa o multime care manifesta impotriva revistei satirice franceze Charlie Hebdo in fata consulatului francez la Karachi, Pakistan. in Niger, centrul cultural francez din orasul Zinder a fost incendiat vineri de manifestanti furiosi din cauza publicarii caricaturii cu Profetul Mahomed in revista Charlie Hebdo.

Fondatorul Charlie Hebdo il acuza pe Charb, directorul saptamanalului, ca i-a impins pe colegii sai catre moarte

Unul dintre membrii fondatori ai revistei Charlie Hebdo l-a acuzat pe directorul saptamanalului, care a murit saptamana trecuta in atentatele de la Paris, ca a impins echipa catre moarte atunci cand a fost de acord cu publicarea caricaturilor din ce in ce mai provocatoare, relateaza The Telegraph.

Peste 50 de incidente ISLAMOFOBE au fost inregistrate dupa atentatul de la Charlie Hebdo

Peste 50 de incidente cu caracter islamofob au avut loc pe tot cuprinsul Frantei in mai putin de o saptamana de la atacul terorist asupra redactiei Charlie Hebdo, anunta comunitatea musulmana din aceasta.

FOTO Primul numar Charlie Hebdo dupa atentate a aparut in Franta, intr-un tiraj de 3 milioane de exemplare. Parizienii stau la coada pentru a cumpara revista, chioscurile si-au epuizat stocurile, iar tirajul va fi marit la 5 milioane de exemplare

Supravietuitorii din echipa saptamanalului de satira Charlie Hebdo au publicat miercuri primul numar de dupa atentat, pe a carui prima pagina apare un Mahomed cu lacrimi in ochi, in urma atacurilor armate care au bulversat Franta, o tara care a intrat in razboi impotriva terorismului, potrivit Mediafax. La o saptamana de la atacul armat comis la sediul sau miercurea trecuta - soldat cu 12 morti -, ziarul a anuntat un tiraj de trei milioane de exemplare, fata de 60. 000 de obicei, cu versiuni in numeroase limbi straine engleza, turca, spaniola, intre altele). Parizienii stau la coada pentru a cumpara Charlie Hebdo. Unele chioscuri deja si-au epuizat stocul. Ora 11:24: Tirajul primului numar Charlie Hebdo de dupa atacul armat va creste de la 3 la 5 milioane de exemplare, pentru a face fata cererii exceptionale, a declarat distribuitorul pentru AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )