Libnet.ro
UNICEF

17:00

Proteste reluate in centrul Capitalei: Oamenii, nemultumiti de proiectul Rosia Montana, exploatarea gazelor de sist, dar si de noul Cod penal (VIDEO)

B1 B1,
Proteste reluate in centrul Capitalei: Oamenii, nemultumiti de proiectul Rosia Montana, exploatarea gazelor de sist, dar si de noul Cod penal (VIDEO)

Proteste violente in Capitala! Circa 200 de oameni, care pornisera din Piata Universitatii spre Guvern, s-au imbrancit cu jandarmii in Piata Romana. Si asta dupa ce manifestantii au vrut sa ocupe soseaua. continuă pe B1

Proteste reluate in centrul Capitalei: Manifestantii reclama proiectul Rosia Montana, exploatarea gazelor de sist, dar si noul Cod penal

Aproximativ 200 de persoane care s-au adunat, sambata, in Piata Universitatii din Capitala pentru a protesta fata de proiectul minier de la Rosia Montana, explorarea gazelor de sist, dar si fata de noul.

Proteste reluate in centrul Capitalei: Manifestantii reclama proiectul Rosia Montana, exploatarea gazelor de sist, dar si noul Cod penal (VIDEO)

Proteste violente in Capitala! Circa 200 de oameni, care pornisera din Piata Universitatii spre Guvern, s-au imbrancit cu jandarmii in Piata Romana. Si asta dupa ce manifestantii au vrut sa ocupe soseaua.

Egipt: Doua explozii s-au produs in centrul capitalei Cairo

Doua explozii s-au produs, vineri, in centrul capitalei Egiptului, Cairo, potrivit unor martori oculari citati de AFP. Originea exploziilor este momentan necunoscuta, insa la fata locului au ajuns numeroase.

Rosia Montana a scos iar oamenii in strada. Peste 200 de persoane protesteaza in centrul Capitalei

Aproximativ 200 de persoane s-au adunat, sambata, in Piata Universitatii din Capitala pentru a protesta fata de proiectul minier de la Rosia Montana, explorarea gazelor de sist, dar si fata de noul Cod.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )