Libnet.ro
UNICEF

21:15

PROTESTE SUA: Steagul romanesc, fluturat de manifestanti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PROTESTE SUA: Steagul romanesc, fluturat de manifestanti

SUA a trecut in urma cu cateva ore prin o serie de momente greu de crezut dupa ce sustinatorii fostului presedinte Donald Trump au dat buzna in Congresul american, atacand simbolul democratiei din SUA. Pe langa aceste momente, in Romania s-a viralizat si o fotografie in care se poate vedea drapelul romanesc. Momentul a fost capitalizat de catre sustinatorii AUR, relateaza Adevarul. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Imagini virale in Romania la protestul violent din SUA. Steagul romanesc, fluturat de manifestanti. Reactia AUR

SUA a trecut in urma cu cateva ore prin o serie de momente greu de crezut dupa ce sustinatorii fostului presedinte Donald Trump au dat buzna in Congresul american, atacand simbolul democratiei din SUA. Pe langa aceste momente, in Romania s-a viralizat si o fotografie in care se poate vedea drapelul romanesc. Momentul a fost capitalizat de catre sustinatorii AUR.

Steagul romanesc, fluturat de manifestanti la protestul violent din SUA - Reactia AUR

Calin Georgescu, expertul roman care a lucrat la Natiunile Unite si care a fost propus de Alianta pentru Unirea Romanilor pentru functia de prim-ministru, iese in evidenta cu o postare surprinzatoare, in contextul violentelor declansate in Washington de sustinatorii lui Donald Trump.

PROTESTE SUA: Chuck Schumer a condamnat evenimentele de la Capitoliu

Liderul minoritatii democrate din Senat, Chuck Schumer, a condamnat cu forta evenimentele care au avut loc miercuri la Capitoliul SUA si a imputat responsabilitatea pentru acestea presedintelui Donald Trump.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )