Libnet.ro
UNICEF

23:00

PROTESTE. Taximetristii sunt nemultumiti de impozitarea bacsisului

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
PROTESTE. Taximetristii sunt nemultumiti de impozitarea bacsisului

Zeci de taximetristi, nemultumiti de decizia Executivului de impozitare a bacsisului, au protestat cu masinile, astazi, in Piata Constitutiei si apoi au plecat spre parcarea din fata sediului Guvernului, unde au claxonat si au mers in cerc, timp de. continuă pe Wall-Street Ro

Taximetristi nemultumiti de impozitarea bacsisului au protesat in fata Guvernului si Parlamentului

Zeci de taximetristi, nemultumiti de decizia Executivului de impozitare a bacsisului, au protestat cu masinile, duminica, in Piata Constitutiei si apoi au plecat spre parcarea din fata sediului Guvernului, unde au claxonat si au mers in cerc, timp de cateva minute.

Taximetristi nemultumiti de impozitarea bacsisului au protesat in fata Guvernului si Parlamentului

Zeci de taximetristi s-au adunat, duminica la pranz, in fata Palatului Parlamentului, din Piata Constitutiei, si au claxonat timp de cateva minute pentru a protesta fata de impozitarea bacsisului, relateaza Mediafax.

Taximetristii nemultumiti de impozitarea bacsisului au pichetat Guvernul si Parlamentul

Zeci de taximetristi au protestat, duminica, impotriva deciziei Guvernului de a impozita bacsisul, emis pe un bon separat si taxat cu 16%. Potrivit Mediafax, 30 de taximetristi au plecat din Piata Constitutiei.

REVISTA BLOGURILOR. Turcescu, despre impozitarea bacsisului: Chelnerii or sa va roage cu cerul si cu pamantul sa nu le lasati bacsis

Pe blogurile de joi, citim despre impozitarea bacsisului, reducerea dobandei de referinta sub doi la suta de catre BNR, dar si despre importanta sa ceri o a doua opinie in sistemul medical.

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )