Libnet.ro
UNICEF

17:00

PROTESTE VIOLENTE. Anuntul facut de Spitalul Universitar dupa protestele de vineri seara

Antena3 Antena3,
PROTESTE VIOLENTE. Anuntul facut de Spitalul Universitar dupa protestele de vineri seara

Ca urmare a evenimentelor din seara zilei de 10. 2018 la Camera de Garda a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti au necesitat ingrijiri medicale un numar de 19 persoane care au participat la protestul din. continuă pe Antena3

Protest la Spitalul Universitar din Capitala. Ambulanta a intervenit de urgenta

Sunt proteste la Spitalul Universitar din Capitala, miercuri dimineata. Oamenii au iesit din strada din cauza faptului ca nu au materiale suficiente pentru a salva vieti asa cum prevede profesia lor. Mai.

Nemultumirile angajatilor de la Spitalul Universitar din Capitala continua

Nemultumirile angajatilor de la Spitalul Universitar din Capitala, unde asistentii medicali reclama conditiile in care sunt nevoiti sa lucreze care pun in pericol viata pacientilor, continua. Acestia sustin ca inainte de controlul Ministerului Sanatatii, lucrurile vechi din spital au fost casate si au fost preluate de masinile de gunoi.

UPDATE Directorul economic de la Spitalul Universitar a demisionat din functie

Nemultumirile angajatilor de la Spitalul Universitar din Capitala, unde asistentii medicali reclama conditiile in care sunt nevoiti sa lucreze care pun in pericol viata pacientilor, continua. Acestia sustin ca inainte de controlul Ministerului Sanatatii, lucrurile vechi din spital au fost casate si au fost preluate de masinile de gunoi. in aceasta dimineata, directorul economic a demisionat din functie.

Pacientii apreciaza curajul cadrelor medicale de la Spitalul Universitar de Urgenta de a semnala lipsurile din Sanatate

Coalitia Organizatiilor de Pacienti cu Afectiuni Cronice COPAC) saluta decizia cadrelor medicale de la Spitalul Universitar de Urgenta din Capitala de a vorbi despre problemele cu care se confrunta in spital.

Fostul ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu: Cum are Spitalul Universitar autorizatie de functionare?

Fostul ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat intr-o interventie la postul de televiziune Digi24 ca nu intelege cum Spitalul Universitar are in acest moment o autorizatie de functionare.

VICTOR PONTA, acuzatii incendiare dupa protestele violente: Ma declar indignat de modul criminal in care niste romani sunt tratati de catre Guvernul lor

Fostul prim-ministru Victor Ponta lanseaza acuzatii grave dupa interventia in forta a jandarmilor la protestele din Piata Victoriei, precizand ca se declara indignat de folosirea violentei de catre fortele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )