Libnet.ro
UNICEF

01:05

Proteste violente in Macedonia. Cel putin 19 persoane au fost ranite

Antena3 Antena3,
Proteste violente in Macedonia. Cel putin 19 persoane au fost ranite

Cel putin 19 persoane au fost ranite ieri seara in Macedonia, dupa ce un protest antiguvernamental din capitala tarii s-a transformat in confruntari violente cu fortele de ordine, transmite AFP. Printre cei. continuă pe Antena3

Macedonia: 19 persoane ranite in timpul unui protest antiguvernamental

Cel putin 19 persoane au fost ranite marti, inclusiv 15 politisti si un fotograf, in timpul unui protest antiguvernamental din Macedonia, transmite AFP. Politia a folosit gaze lacrimogene si tunuri cu apa.

Ciocniri violente in Israel. Cel putin 30 de persoane au fost ranite, potrivit bilantului provizoriu

Cel putin 23 de politisti si sapte manifestanti au fost raniti in ciocniri produse, duminica seara, la Tel Aviv dupa o manifestatie contra violentei politiei si discriminarii la care sunt supusi israelienii de origine etiopiana, potrivit serviciilor de urgenta, informeaza AFP.

PROTESTE violente in Macedonia: Oamenii cer DEMISIA premierului

Peste 2. 000 de protestatari au fost implicati in confruntari cu politia macedoneana in centrul capitalei Skopje, in cursul unei manifestatii la care au cerut demisia premierului Nikola Grevski, relateaza Mediafax.

O tornada si mai multe furtuni violente au lovit nordul Germaniei. Cel putin un mort, zeci de raniti si numeroase pagube materiale

Cel putin o persoana a murit, iar alte zeci au fost ranite in nordul Germaniei, o zona afectata de furtuni violente, iar o tornada a provocat pagube importante in orasul Butzow, langa Rostock, ridicand .

Cel putin zece imigranti gasiti morti pe mare, in largul coastelor libiene. Aproape 4.500 de persoane au fost salvate numai in acest weekend

Mai multe nave care apartin Pazei de Coasta si Marinei italiene, dar si vase comerciale au salvat duminica sute de imigranti de la bordul a 16 ambarcatiuni si au recuperat cel putin zece cadavre in largul coastelor libiene, la doar o zi de cand fusesera salvate alte 3. 960 de persoane din larg, potrivit Associated Press.

Doi morti si cel putin 20 de detinuti raniti, dupa o bataie intr-o inchisoare din Atena

Doi barbati au fost ucisi, iar cel putin alti 20 au fost raniti duminica intr-o confruntare violenta intre detinuti, la inchisoarea Korydallos din Atena, relateaza Ekathimerini, citat de Mediafax.

Cel putin zece imigranti gasiti morti pe mare, in largul coastelor libiene

Nave apartinand Pazei de Coasta si Marinei italiene, dar si remorchere si alte vase comerciale au salvat duminica sute de imigranti de la bordul a 16 ambarcatiuni si au recuperat cel putin zece cadavre in.

inca un naufragiu pe Marea Mediterana: Cel putin 40 de imigranti africani s-au inecat dupa ce o ambarcatiune s-a scufundat

Tragediile continua pe Marea Mediterana. Cel putin 40 de imigranti africani s-au inecat dupa scufundarea unei ambarcatiuni in Marea Mediterana, filiala italiana a organizatiei Salvati Copiii. Alti 194 de.

Traian Basescu: Dupa ce ascunde ca incompetenta si coruptia actualului guvern vor face ca Romania sa piarda cel putin 7 mld euro la sfirsitul acestui an, plagiatorul mincinos ne povesteste cit de bine va folosi banii din noul exercitiu financiar al UE

Fostul presedinte Traian Basescu afirma, intr-o postare pe Facebook, ca din cele 19 miliarde de euro alocate de UE pentru fondurile de coeziune . ) sub conducerea plagiatorului mincinos, tara va pierde aproximativ 7 miliarde de euro, pentru ca 'cel mai cinstit guvern' se teme de DNA. Pai, mai mincinosule, daca acum DNA-ul te impiedica sa cheltuiesti banii pe care ii ai la dispozitie pina la sfirsitul anului, cum crezi ca nu te va incurca de anul viitor incolo? Chiar speri sa desfiintezi DNA-ul pentru a da dezlegare la bani europeni clientelei corupte?, a scris fostul sef al statului pe Facebook.

Catalin Striblea, despre scumpirea preturilor: Exista cel putin o mare amenda data unor companii pentru cartelizare. Sunt convins ca fara presiune publica, statul nu va face verificari

Rezultatul analizelor facute in presa, care au pornit de la o ancheta B1, a stabilit ca, intr-adevar, preturile s-au scumpit in marile magazine, cu putin timp inainte ca reducerea TVA la alimente sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )