Libnet.ro
UNICEF

01:05

Proteste violente in SUA dupa ce un tanar a fost impuscat mortal de un politist (VIDEO)

B1 B1,
Proteste violente in SUA dupa ce un tanar a fost impuscat mortal de un politist (VIDEO)

Proteste violente in statul american Wisconsin. Sute de oameni au tras focuri de arma, au incendiat mai multe benzinarii si au aruncat cu caramizi in oamenii legii, in semn de protest dupa ce un. continuă pe B1

VIDEO SUA: Proteste violente in Milwaukee dupa ce politia a impuscat mortal un suspect inarmat

Protestatari au tras focuri de arma, au aruncat cu caramizi si au incendiat o benzinarie in orasul american Milwaukee, din statul Wisconsin, sambata noaptea dupa ce un ofiter de politie a impuscat mortal un suspect inarmat in timpul unei urmariri care a avut loc dupa o oprire in trafic, au anuntat autoritatile americane, potrivit Reuters.

Proteste violente in SUA dupa ce politia a impuscat un suspect inarmat

Un grup de protestatari a aruncat cu pietre, a tras focuri de arma si a incendiat o benzinarie in orasul american Milwaukee, statul Wisconsin, sambata noaptea dupa ce un ofiter de politie a impuscat mortal un suspect inarmat, au informat autoritatile, relateaza Reuters.

Noi violente in SUA, dupa ce politia a impuscat mortal un tanar de culoare

Noi violente in SUA, dupa ce politia a impuscat mortal un tanar de culoare .

VIDEO Proteste violente intr-un oras din Statele Unite dupa ce un politist a impuscat mortal un suspect inarmat

Sambata noaptea, protestatari au aruncat cu pietre, au tras focuri de arma si au incendiat o benzinarie la Milwaukee, in statul american Wisconsin, dupa ce un politist a impuscat mortal un suspect inarmat in timpul unei urmariri care a avut loc dupa o oprire in trafic, relateaza Reuters.

Noi atacuri armate in SUA: Un imam si asistentul sau au fost impuscati mortal in apropierea unei moschei din New York. Focuri de arma, si la un mall din Carolina de Nord (VIDEO)

America este zguduita de noi incidente violente. Un atac armat a avut loc la o moschee din New York. Un imam si asistentul sau au fost impuscati mortal in apropierea unei moschei, a anuntat politia, ca.

Un roman a fost injunghiat mortal si alti doi, raniti in Italia

Un cetatean roman in varsta de 37 de ani a fost injunghiat mortal si alti doi au fost raniti in urma unei altercatii care a avut loc in noaptea de sambata spre duminica intr-o tabara de romi din orasul Napoli, transmite agentia ANSA.

Altercatie in Italia. Un roman a fost injunghiat mortal si alti doi, raniti

Un cetatean roman in varsta de 37 de ani a fost injunghiat mortal si alti doi au fost raniti in urma unei altercatii care a avut loc in noaptea de sambata spre.

FOTO: Potential atac terorist, dejucat in Canada. Un suspect, banuit de legaturi cu gruparea SI, ar fi fost impuscat

Un potential atat terorist a fost dejucat, miercuri seara, intr-un oras din sud-estul provinciei Ontario, a anuntat jandarmeria regala din Canada GRC), fara sa ofere mai multe detalii pe acest subiect.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )