Libnet.ro
UNICEF

09:15

Protestele antirasism. Trump retrage membrii Garzii Nationale de pe strazile din Capitala SUA

Hotnews Hotnews,
 Protestele antirasism. Trump retrage membrii Garzii Nationale de pe strazile din Capitala SUA

Presedintele Donald Trump a dat ordin pentru inceperea procesului de retragere a membrilor Garzii Nationale din Washington DC, acum totul fiind sub control perfect, a anuntat liderul de la Casa Alba pe Twitter. De altfel, primarul capitalei SUA a cerut in mai multe randuri presedintelui sa retraga membrii Garzii Nationale si ofiterii federali din capitala. continuă pe Hotnews

Donald Trump a ordonat retragerea Garzii Nationale din Washington D.C

Presedintele american Donald Trump a anuntat, duminica, pe Twitter, ca a ordonat retragerea Garzii Nationale din Washington D. C, el precizand ca acum este totul sub control.

Donald Trump a ordonat retragerea Garzii Nationale din Washington D.C

Presedintele american Donald Trump a anuntat pe Twitter ca a ordonat retragerea Garzii Nationale din Washington D. C, el precizand ca acum este totul sub control, potrivit news. ro.

Boris Johnson, dupa confruntarile dintre manifestanti si politisti: Protestele antirasism din Marea Britanie au fost subminate banditism

Protestele antirasism din Marea Britanie au fost subminate de banditism, a spus duminica premierul Boris Johnson, adaugand ca cei implicati in luptele cu politistii vor fi trasi la raspundere, relateaza Reuters.

Peste 43.300 de membri ai Garzii Nationale, mobilizati in SUA. Mii de oameni, adunati in Washington si Philadelphia

Peste 43. 300 de membri ai Garzii Nationale au fost mobilizati sambata in Statele Unite pentru a raspunde protestelor anuntate, iar mai multe mii de oameni s-au adunat deja in Washington D. , New York si Philadelphia.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,256 seconds )