Libnet.ro
UNICEF

22:15

Protestele continua la Botosani. Manifestantii se intalnesc seara in Piata Revolutiei. Se anunta si un concert live in memoria victimelor de la Colectiv

Adevărul Adevărul,
Protestele continua la Botosani. Manifestantii se intalnesc seara in Piata Revolutiei. Se anunta si un concert live in memoria victimelor de la Colectiv

Protestele continua la Botosani. Este a cincea zi consecutiva de manifestatii anti-sistem. Oamenii protesteaza impotriva clasei politice. Mai mult decat in aceasta seara se anunta un concert rock in aer liber si muzica corala in memoria victimelor de la Colectiv. continuă pe Adevărul

Sute de tineri sunt asteptati si in aceasta seara la Botosani. Manifestantii se intalnesc pentru a patra zi consecutiv

Tinerii din Botosani se pregatesc si in aceasta seara de manifestatii. Ar fi a patra seara de proteste, de la inceputul saptamanii. Protestatarii vor sa scandeze din nou impotriva clasei politice.

Protestele continua in Alba, pentru a patra zi. Oamenii vor dreptate pentru victimele incendiului din clubul Colectiv

Protestele continua sambata, 7 noiembrie, in Alba, in semn de solidaritate cu miscarile din alte orase. Au avut loc miscari de strada la Alba Iulia si Sebes, orase unde s-a protestat si in ultimele zile.

Coruptia ucide!. Constanta a iesit in strada, in cea mai mare manifestatie din ultimii ani. Protestele continua joi si vineri, de la ora 18

Constanta a trait in seara de miercuri cea mai mare manifestatie de strada din ultimii ani. Actiunile civice continua si joi, si vineri seara, de la ora 18, cu punct de adunare Harta arheologica - Prefectura Constanta.

Protestele continua la Ploiesti. Oamenii se mobilizeaza pe Facebook

Mitingurile de solidaritate de vor continua la Ploiesti in fiecare seara a acestei saptamani. Tinerii se mobilizeaza pe Facebook pentru continuarea protestelor.

Protestele continua in Hunedoara, Deva si in orasele din Valea Jiului

Pentru a patra seara la rand, in municipiile hunedorene, oamenii au fost invitati sa iasa in strada, la actiunile de protest si de comemorare a victimelor tragediei din Clubul Colectiv.

Protestele continua la Constanta. Lumea iese in strada, indiferent de demisia Guvernului

O actiune de protest este anuntata pentru seara de miercuri, 4 noiembrie, in fata Prefecturii Constanta. Peste 200 constanteni au iesit marti in strada pentru a manifesta impotriva coruptiei generalizate din sistemul romanesc.

Protestele continua. Tinerii prefera sa vina la miting decat la distractie: Sa va fie frica, poporul se ridica!

Nici astazi, 7 noiembrie, protestele nu se opresc pe malul Borcei. Desi doar cateva sute de oameni au ales sa iasa in strada, in special tineri, mitingurile pasnice se afla in cea de-a patra zi. Oamenii se mobilizeaza pe Facebook, se cauta unii pe altii, in speranta ca doar asa vor invinge sistemul corupt din Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )