Libnet.ro
UNICEF

10:02

Protestele continua la Hong Kong: Opt persoane au fost arestate

B1 B1,
Protestele continua la Hong Kong: Opt persoane au fost arestate

Opt persoane au fost arestate de politia din Hong Kong, dupa confruntari cu manifestantii prodemocratie care au avut loc in districtul Mong Kok din peninsula Kowloon, informeaza DPA. Persoanele arestate au. continuă pe B1

Proteste violente la Hong Kong: Opt persoane au fost arestate

Politia din Hong Kong a anuntat joi ca a arestat opt persoane dupa confruntari cu manifestantii prodemocratie desfasurate intr-un loc important al protestelor, in districtul Mong Kok din peninsula Kowloon,.

Ierusalim: Opt persoane au fost ranite dupa ce un barbat a intrat cu masina intr-un grup de oameni

Cel putin opt persoane au fost ranite, un copil fiind in stare grava, dupa ce un barbat a intrat intentionat cu masina intr-un grup de oameni, in Ierusalim, autoritatile suspectand un atac terorist,.

HONG KONG: Premierul sustine ca FORTE STRAINE sunt implicate in manifestatiile prodemocratie

Premierul Leung, considerat de miscarea prodemocratie drept o marioneta a Beijingului, a declarat ca manifestatiile au scapat de sub orice control. El a facut apel la o solutionare pasnica si rationala a problemei. Manifestantii din Hong Kong cer demisia premierului Leung Chun-ying si introducerea unui veritabil sufragiu universal in teritoriul autonom, care se confrunta cu cea mai grava criza politica din istoria sa, dupa ce a fost retrocedat Chinei in 1997.

Noi proteste la Hong Kong, dupa ce liderul regiunii a spus ca democratia da prea multa putere saracilor

Leung, directorul executiv al Hong Kong-ului, a incercat sa explice de ce votul universal n-ar putea functiona in regiunea administrativa speciala a Chinei. Afirmatiile sale au scos iar mii de oameni in strada.

Premierul din Hong Kong acuza FORTE STRAINE de implicare in manifestatii

Premierul din Hong Kong, Leung Chung-ying, a acuzat forte straine de implicare in manifestatiile care au loc de trei saptamani in fosta colonie britanica, relateaza AFP, conform Mediafax. Oficialul a.

Un barbat a intrat intentionat cu masina intr-un grup de oameni, in Ierusalim, ranind opt persoane

Cel putin opt persoane au fost ranite, un copil fiind in stare grava, dupa ce un barbat a intrat intentionat cu masina intr-un grup de oameni, in Ierusalim, autoritatile suspectand un atac terorist, relateaza site-ul Ynetnews.

ştiri de la B1

actualitate, 10:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )