Libnet.ro
UNICEF

17:30

Protestele din Piata Victoriei CONTINUA si duminica: Statul roman e facut PRAF pentru a salva un numar de cetateni INFRACTORI, care detin cele mai importante demnitati

B1 B1,
Protestele din Piata Victoriei CONTINUA si duminica: Statul roman e facut PRAF pentru a salva un numar de cetateni INFRACTORI, care detin cele mai importante demnitati

Decizia-soc de miercuri a Curtii Constitutionale CCR), prin care presedintele Klaus Iohannis e obligat sa pe revoce pe Laura Codruta Kovesi de la conducerea DNA, continua sa scota oamenii in stada. in. continuă pe B1

Scene TENSIONATE in Piata Victoriei: Seful Jandarmeriei s-a apucat sa-i CERTE pe protestatari. Cand opriti ORDINUL de la Carmen Dan sa ne AMENDATI si VANATI? (FOTO)

Reactie incredibila a comandantului Jandarmeriei Romane, Sebastian Cucos, in timpul protestelor de miercuri seara din Piata Victoriei din Capitala. Aproximativ 1. 000 de persoane au protestat in fata.

Piata Victoriei: Sute de persoane protesteaza fata de decizia CCR in cazul revocarii sefei DNA

Aproximativ 200 de persoane protesteaza, pentru a doua zi consecutiv, in Piata Victoriei, fata de decizia Curtii Constitutionale in cazul revocarii Laurei Codrutei Kovesi. De asemenea, acestia au pus un.

FOTO VIDEO Protest in Piata Victoriei din Capitala, fata de decizia CCR prin care presedintele este obligat sa o demita pe sefa DNA

Cateva zeci de persoane au protestat joi seara, in Piata Victoriei din Bucuresti, fata de decizia Curtii Constitutionale privind obligarea presedintelui de a o demite pe sefa DNA. Manifestatia a avut loc dupa ce, miercuri, cateva mii de oameni au protestat in fata Guvernului.

Miting la Timisoara sub sloganul Nu cedam! Aparam statul de drept si justitia!

Mitingul din Piata Victoriei din Timisoara este programat sa inceapa de la ora 20. Initiativa Timisoara are autorizatie pentru aceste proteste.

CEDO a obligat statul roman sa ii garanteze curent electric unui barbat din Galati

Un barbat din Galati a castigat la Curtea Europeana pentru Drepturile Omului CEDO) procesul cu Romania obtinand astfel despagubiri si obligarea statului de a ii garanta dreptul la utilitati.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )