Libnet.ro
UNICEF

12:45

Protestele Hong Kong: Rupert Hogg, directorul Cathay Pacific, si-a dat demisia

România Liberă România Liberă,
Protestele Hong Kong: Rupert Hogg, directorul Cathay Pacific, si-a dat demisia

Cathay Pacific a anuntat lui Rupert Hogg, directorul general, dupa ce compania aeriana din Hong Kong. continuă pe România Liberă

Directorul general al Cathay Pacific demisioneaza dupa ce Beijingul cheama la ordine compania aeriana din Hong Kong

Cathay Pacific a anuntat vineri demisia directorului sau general Rupert Hogg, dupa ce comapania aeriana din Hong Kong a fost chemata la ordine de Beijing, relateaza AFP.

Directorul general al Cathay Pacific a demisionat

Cathay Pacific a anuntat vineri demisia directorului sau general Rupert Hogg, dupa ce comapania aeriana din Hong Kong a fost chemata la ordine de Beijing, relateaza AFP.

Ambasador chinez: Beijingul isi va folosi puterea pentru a inabusi protestele din Hong Kong. Nu vom sta cu mainile in san

China isi va folosi puterea pentru a inabusi protestele din Hong Kong daca situatia se va deteriora si mai mult, a declarat joi ambasadorul chinez la Londra, potrivit Reuters.

Oficial chinez: Nu vom permite niciodata catorva infractori violenti sa duca Hong Kong-ul intr-un abis periculos. intre timp, au fost mobilizate forte paramilitare

China is va utiliza puterea pentru a inabusi protestele din Hong Kong daca situatia continua sa se deterioreze si dupa ce unii protestatari au indicat tendinte de terorism, a precizat joi Liu Xiaoming,.

VIDEO Exercitii militare chineze de amploare la Shenzen, in apropiere de Hong Kong

Sute de membri ai Armatei chineze desfasoara exercitii militare, joi, pe un stadion din Shenzen, Departamentul american de Stat exprimandu-si ingrijorarea ca fortele ar putea fi trimise in Hong Kong, pentru a inabusi protestele care au aruncat orasul in haos, informeaza Reuters.

Lumea pe scurt. Aeroportul din Hong Kong revine la normal. Ken Cuccinelli, seful serviciilor de imigratie din SUA, ar modifica poemul de pe Statuia Libertatii, pentru a apara politicile lui Trump. in Argentina reapare teama incetarilor de plati

Aeroportul din Hong Kong a revenit miercuri dimineata la normal. Donald Trump a amenintat ca va parasi Organizatia Mondiala a Comertului. Guvernul indian a anuntat ca va ridica treptat restrictiile impuse asupra Casmirului. Ken Cuccinelli, directorul interimar al serviciilor de imigrare din SUA, a modificat marti celebrul poem Noul Colos, inscris pe Statuia Libertatii, pentru a apara politica de migratie a guvernului Trump, scrie AFP. Vezi lumea pe scurt, asa cum arata ea miercuri.

Aeroportul din Hong Kong anunta ca a obtinut un ordin de interdictie impotriva protestatarilor

Aeroportul din Hong Kong a anuntat miercuri ca a obtinut un ordin de interdictie interimar pentru a-i impiedica pe protestatari sa-i afecteze operatiunile, dupa ciocnirile violente din cursul noptii dintre politie si demonstrantii pro-democratie, relateaza dpa si Reuters, citate de Agerpres. Autoritatea aeroportuara din Hong Kong a anuntat intr-un comunicat ca a obtinut un ordin pentru restrictionarea persoanelor de la a impiedica sau a se amesteca in mod ilegal si cu buna stiinta in utilizarea adecvata a aeroportului.

Armata chineza avertizeaza ca poate ajunge in doar zece minute in Hong Kong

Armata Chineza a avertizat ca poate ajunge in zece minute in Hong Kong, in contextul in care demonstrantii pro-democratie se pregatesc de noi proteste in acest weekend.

China concentreaza trupe la cativa kilometri de Hong Kong. Circa 100 de blindate se deplasau spre granita, in timp ce SUA au lansat un apel la calm

China a mobilizat trupe la doar cativa kilometri de frontiera regiunii autonome cu statut special Hong Kong, in timp ce presedintele american Donald Trump a invitat Beijingul sa actioneze cu umanitate fata.

Criza din Hong Kong: protestatarii indeamna la boicot fata de productia live action Mulan, dupa ce vedeta filmului si-a aratat simpatia pentru Politie

Protestatarii din Hong Kong indeamna la boicot fata de filmul Disney live action Mulan, dupa ce actrita principala si-a aratat simpatia pentru Politie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )