Libnet.ro
UNICEF

00:07

Protestul fata de OUG pe Justitie se extinde. Sase parchete din tara isi suspenda activitatea

B1 B1,
Protestul fata de OUG pe Justitie se extinde. Sase parchete din tara isi suspenda activitatea

UPDATE: Parchetul Tribunalului Brasov a decis, de asemenea, sa isi suspende activitatea timp de o saptamana. Si procurorii din Sibiu au anuntat intreruperea lucrului, tot in semn de protest. continuă pe B1

Protestul fata de OUG pe Justitie se extinde. Tot mai multe parchete din tara isi suspenda activitatea. Procuror iesean: `Aproape toti am fost studentii lui Tudorel Toader`

UPDATE:Si procurorii Parchetelor de pe langa Tribunalul si Judecatoria Iasi au decis sa protesteze fata de OUG 7/2019 prin care se modifica legile justitiei. Acestia vor protesta luni, 25.

Protestul fata de OUG pe Justitie se extinde. Tot mai multe parchete din tara isi suspenda activitatea

UPDATE: Si procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis au anuntat ca au decis sa isi suspende activitatea in perioada 25 februarie 01 martie. UPDATE: Parchetul Tribunalului.

Comisia Europeana urmareste cu mare ngrijorare modificarile facute de guvern prin OUG n justitie: Vom cere explicatii din partea Executivului romn

Comisia Europeana urmareste cu mare ingrijorare noile modificari operate de Guvern prin ordonanta de urgenta in domeniul justitiei, care par a fi in contradictie cu recomandarile din Mecanismul de Cooperare si Verificare al Bruxelles-ului, a declarat, miercuri, pentru Hotnews, un purtator de cuvant al executivului comunitar.

Procurorii din Valcea au anuntat ca sustin in unanimitate protestul fata de modificarile aduse legilor justitiei

Adunarea Generala a Procurorilor Parchetului de pe langa Tribunalul Valcea si-a insusit si sustine in unanimitate protestul declansat de Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie si Sectia pentru Procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii.

Magistratii din Cluj protesteaza fata de OUG pe Justitie adoptata de Guvernul PSD-ALDE (VIDEO)

Circa 100 de judecatori, procurori si grefieri clujeni protesteaza, vineri dimineata, in fata Curtii de Apel Cluj. Magistratii sustin ca politicul incearca subjugarea justitiei. Picatura care a umplut.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )