Libnet.ro
UNICEF

14:30

Protestul fata de proiectul minier de la Rosia Montana, la sediul TVR

Antena3 Antena3,
Protestul fata de proiectul minier de la Rosia Montana, la sediul TVR

Peste 1. 000 de participanti la protestul fata de proiectul minier de la Rosia Montana au ajuns la sediul TVR, unde au blocat au blocat un sens de circulatie pe Calea Dorobantilor, respectiv cel spre Piata. continuă pe Antena3

Proteste fata de proiectul minier de la Rosia Montana, in Capitala si la Cluj-Napoca

Aproximativ 200 de persoane, in majoritate tineri, s-au adunat vineri seara, pentru a sasea zi la rand, in Piata Universitatii din Bucuresti, pentru a protesta fata de proiectul minier de la Rosia Montana,.

CE, despre Rosia Montana: Pana in prezent nu a existat o incalcare a legislatiei UE, dar urmarim proiectul indeaproape

Comisia Europeana urmareste indeaproape proiectul minier Rosia Montana, dar pana in prezent nu a existat o incalcare a legislatiei UE, a declarat, joi, pentru Agerpres, Joe Hennon, purtatorul de cuvant al.

Comisia Europeana: Pana in prezent nu a existat o incalcare a legislatiei UE, dar urmarim proiectul Rosia Montana indeaproape

Comisia Europeana CE) urmareste indeaproape proiectul minier Rosia Montana, dar pana in prezent nu a existat o incalcare a legislatiei UE, a declarat joi, pentru Agerpres, Joe Hennon, purtatorul de cuvant al comisarului european de mediu, Janez Potocnik.

Crin Antonescu: Daca proiectul privind Rosia Montana nu are avizul Ministerului Justitiei, cred ca nu-l putem lua in discutie

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, luni, raspunzand unei intrebari, ca, daca proiectul de lege privind Rosia Montana nu are avizul ministrului Justitiei, el crede ca acesta nu poate fi luat in discutie in Parlament, informeaza Mediafax.

A patra zi de proteste impotriva proiectului de la Rosia Montana

Cateva sute de persoane, in majoritate tineri, s-au adunat si in aceasta seara, pentru a patra zi consecutiv, in Capitala, la fantana de la Universitate, pentru a protesta fata de proiectul minier de la Rosia Montana.

A patra zi de proteste impotriva proiectului de la Rosia Montana in Piata Universitatii

Cateva sute de persoane, in majoritate tineri, s-au adunat si in aceasta seara, pentru a patra zi consecutiv, in Capitala, la fantana de la Universitate, pentru a protesta fata de proiectul minier de la Rosia Montana.

Protestez, pentru ca stand in casa ma simt neputincioasa vazand ce se intampla cu Rosia Montana. Sute de oameni, in strada, in Piata Universitatii

Sute de persoane s-au adunat, din nou, aseara, in Piata Universitatii, pentru a protesta fata de proiectul minier de la Rosia Montana. Protestatarii vor retragerea proiectului de lege ce reglementeaza.

Guvernul a facut public proiectul de lege Rosia Montana.

Guvernul a facut public proiectul de lege privind exploatarea de la Rosia Montana, expunerea de motive pentru acest proiect, precum si proiectul de acord privind unele masuri necesare demararii proiectului. Documentele au fost postate pe site-ul Departamentului pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine, condus de Dan Sova. Puteti consulta proiectul de lege privind exploatarea de la Rosia Montana in documentele atasate.

VIDEO Preotii au iesit la protestul la adresa proiectului Rosia Montana, la Sibiu, cantand Tu Ardeal, tu Ardeal si Treceti batalioane romane Carpatii

Manifestantii iesiti in aceasta seara in Piata Mare a Sibiului, pentru a protesta la adresa exploatatiei miniere de la Rosia Montana, au avut parte de o surpriza de proportii. La putin timp dupa inceperea protestului in Piata au ajuns doi preoti insotiti de un alai de credinciosi si un cantaret bisericesc.

Ponta: Am trimis proiectul Rosia Montana la Parlament ca sa nu putem fi dati in judecata

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca Executivul a aprobat proiectul privind Rosia Montana si l-a transmis Parlamentului pentru ca astfel Guvernul nu mai poate fi dat in judecata de catre Gold Corporation,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )