Libnet.ro
UNICEF

08:45

Provocare pentru hackeri din partea Elvetiei. Cat vor primi cei care vor pirata votul electronic

Antena3 Antena3,
Provocare pentru hackeri din partea Elvetiei. Cat vor primi cei care vor pirata votul electronic

Elvetia le ofera premii in bani hackerilor care vor reusi sa pirateze viitorul sau sistem de vot electronic. O simulare de alegeri se va desfasura incepand de la 25 februarie, iar cei ce se simt in stare. continuă pe Antena3

Seful Parchetului Constanta: Sistemul judiciar este sub o puternica presiune din partea celor cu probleme penale, cu pozitii privilegiate si influenta politica, media si financiara / Se ncearca amputarea mijloacelor legale ale magistratilor

Sistemul judiciar se afla sub o puternica presiune, in special din partea celor cu probleme penale si care detin pozitii privilegiate in societate si au influenta politica, media si financiara si, ca atare, folosesc toate aceste mijloace in lupta impotriva sistemului, spune seful Parchetului Judecatoriei Constanta, Viorel Teliceanu. El mai afirma, intr-un interviu pentru info-sud-est. ro, ca manipularea a ajuns la un nivel pe care cu greu ni l-am fi putut imagina, dar, dincolo de manipularea media, cel mai grav este ca se incearca amputarea mijloacelor legale pe care judecatorii si procurorii le au la dispozitie pentru realizarea actului de justitie.

Guvernul a aprobat Legea privind drepturile de pensie suplimentara pentru lucratorii din statele UE

Guvernul a aprobat vineri proiectul de Lege care stabileste cadrul general de principii pentru imbunatatirea dobandirii si pastrarii drepturilor de pensie suplimentara pentru lucratorii din statele membre,.

NYT, despre discursul lui Trump: Un mesaj de unitate din partea unui agent al discordiei. Sa vedem ct dureaza

Cu toata excentricitatea politica a presedintelui Trump, omul a oferit un discurs cu privire la Starea Uniunii indeajuns de normal, scrie New York Times, citat de Rador. Nu se poate spune insa ca dl Trump a ocolit subiectele fierbinti. A adus in discutie avortul si Siria si marele atac al migrantilor de la granita din sud.

Daddy Vitamina primeste un raspuns OFICIAL din partea reprezentanta Comisiei Europene in Romania. Ce recomanda cercetatorii

Declaratiile lui Liviu Dragnea despre vitamina D trec frontierele. La doua zile dupa ce seful PSD a anuntat ca vrea sa taie bani de la bugetul Serviciilor Secrete pentru a cumpara vitamina D pentru copii,.

Abonamente STB gratuite pentru elevi, din 11 februarie

Societatea de Transport Bucuresti STB SA) va incepe emiterea/incarcarea de abonamente gratuite pentru elevi incepand data de 11 februarie 2019. Abonamentele cu reducere 100% se vor elibera la centrele de.

Liverpool pierde puncte cu West Ham si lupta pentru titlul din Premier League se reaprinde

Echipa FC Liverpool n-a obtinut decat o remiza, luni seara, in deplasare cu West Ham United, in ultima partida a etapei a 25-a din prima liga engleza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )