Libnet.ro
UNICEF

20:00

Provocare: Steagul Ucrainei, ridicat pe una din cele mai inalte cladiri din Moscova de necunoscuti

Adevărul Adevărul,
Provocare: Steagul Ucrainei, ridicat pe una din cele mai inalte cladiri din Moscova de necunoscuti

Ucrainienii l-au umilit pe Vladimir Putin chiar in capitala rusa. in noaptea de 19 spre 20 august pe una din cele mai inalte cladiri din Moscova a fost amplasat steagul Ucrainei iar steaua sovietica in cinci colturi a fost si ea vopsita in culorile drapelului ucrainean. continuă pe Adevărul

Provocare: Steagul Ucrainei, ridicat pe una dintre cele mai inalte cladiri din Moscova de necunoscuti

Ucrainenii l-au umilit pe Vladimir Putin chiar in capitala rusa. in noaptea de 19 spre 20 august, pe una dintre cele mai inalte cladiri din Moscova a fost amplasat steagul Ucrainei, iar steaua sovietica in cinci colturi a fost si ea vopsita in culorile drapelului ucrainean.

Provocare: Steagul Ucrainei, ridicat pe una dintre cele mai inalte cladiri din Moscova de necunoscuti

Ucrainenii l-au umilit pe Vladimir Putin chiar in capitala rusa. in noaptea de 19 spre 20 august, pe una dintre cele mai inalte cladiri din Moscova a fost amplasat steagul Ucrainei iar steaua sovietica in cinci colturi a fost si ea vopsita in culorile drapelului ucrainean.

Povestea din spatele unor locuinte uimitoare: proiectul bucurestean Urban Spaces, in finala uneia din cele mai cunoscute competitii mondiale de arhitectura

Proiectul rezidential Urban Spaces, de pe strada Dogarilor din Capitala, este una dintre cele mai apreciate constructii din Bucuresti la nivel de arhitectura. In iulie proiectul a castigat Anuala de Arhitectura, acum este in finala Bienalei de.

FOTO Statiunea Brela din Croatia, renumita pentru una din cele mai frumoase plaje din Europa

In localitatea Brela, din Croatia, se afla una dintre cele mai frumoase plaje din lume, unde linia tarmului se intinde pe distanta a 5 kilometri si jumatate.

Calitatea vietii pe glob scade. Conflictele sunt responsabile pentru multe din cele mai puternice declinuri

Calitatea vietii in orasele lumii scade simtitor din cauza conflictelor. Numarul tot mai mare de conflicte a dus la un declin al calitatii vietii pe glob in ultimii cinci ani, arata o ancheta ale carei date.

Cat de repede isi pierd calitatile nutritive unele dintre cele mai consumate alimente

Unele din cele mai intalnite alimente din camara, care au un termen de valabilitate mare, cum sunt conservele de pasta de tomate sau cartofii, isi pierd savoarea si calitatile nutritive mai repede decat ne-am fi imaginat.

Contrabanda cu tigari, cel mai ridicat nivel din ultimii 3 ani

Contrabanda cu tigarete a accelerat si a ajuns 17% din piata, cel mai ridicat nivel din ultimii 3 ani .

Contrabanda cu tigarete a ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii 3 ani

Piata neagra a tigaretelor a crescut accelerat in iulie, ajungand la 17% din totalul pietei, fata de 16,1% in mai si circa 14% la finele anului trecut, reprezentand cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani,.

Piata neagra a tigaretelor: cel mai ridicat nivel din ultimii 3 ani

Contrabanda cu tigarete a accelerat puternic in iulie, ajugand la 17% din totalul pietei, comparativ cu 16,1% in mai si aproximativ 14% la sfarsitul anului trecut, reprezentand cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani, conform datelor companiei de.

Brela, una din cele mai frumoase plaje ale Europei

Brela este o localitate de pe coasta Dalmatiei, Croatia, recunoscuta la nivel mondial pentru plaja sa cu nisip, claritatea apei si peisajul oferit de muntele Biokovo.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )