Libnet.ro
UNICEF

11:15

Provocarea saptamanii: Cele mai frumoase locuri din Romania

Hotnews Hotnews,
 Provocarea saptamanii: Cele mai frumoase locuri din Romania

Revenim din vacanta cu o noua provocare: 'Cele mai frumoase locuri din Romania'. Pe unde v-ati plimbat in aceasta vara? Ce locuri de vis ati descoperit in Romania? Va asteptam fotografiile pana miercuri, 2 septembrie 2015, inclusiv. continuă pe Hotnews

Cele mai frumoase locuri din Danemarca

Va rpezentam cateva din cele mai frumoase locuri din Danemarca, una din tarile renumite pentru standardele inalte de calitate, dar si pentru obiectivele turistice istorice de o frumusete rapitoare.

Vedere de la tara. Tunelul dragostei, unul dintre cele mai romantice locuri din Romania

Undeva in Caras, nu departe de satul cu scara spre cer, intalniti tunelul dragostei. Aici, natura s-a modelat dupa trecerea omului. Pe o cale ferata, intre localitatile Obreja si Glimboca, se decupeaza o.

Cele mai frumoase reveniri din fotbal. Steaua are motive sa spere

Cele mai frumoase reveniri din fotbal. Steaua a pierdut cu 3-0 pe propriul teren prima mansa a disputei cu Rosenborg din play-off-ul Ligii Europa. Calificarea in grupe pare compromisa, desi exista cazuri in care echipele romanesti au reusit sa remonteze o diferenta de trei goluri in cupele europene. Va prezentam in continuare cele mai spectaculoase reveniri ale echipelor din Liga I.

Scarile pictate din Romania au fost votate drept cele mai frumoase din lume (FOTO)

Scarile pictate din Romania au fost votate drept cele mai frumoase din lume, intr-un top realizat de un site care promoveaza arta stradala. A doua cea mai votata este strada Xenofon din Bucuresti. Cum pictura.

VIDEO Scarile pictate din Romania au fost votate cele mai frumoase din lume. Strada Xenofon este refacuta chiar in aceste zile

Ati ajuns vreodata pe scarile Rakoczi din Targu Mures sau pe cele de pe strada Xenofon din Capitala? Daca da, ati pasit pe cele mai frumoase scari pictate din lume.

Unul dintre cele mai mari aeroporturi din lume, micsorat cu ajutorul tehnologiei

Este uimitor ce poate face o schimbare de perspectiva. in cazul de fata, un simplu tructransformaunul dintre cele mai mari aeroporturi din lumeintr-o macheta pentru un loc de joaca. Utilizatorul Vimeo darwinfish105 a incarcat pe site filmuletul sau in care a capturat activitatea de pe Aeroportul International Haneda din Japonia. Avioane facand taxi pe pista, [] Unul dintre cele mai mari aeroporturi din lume, micsorat cu ajutorul tehnologiei Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Marea Farsa Lunara: 180 de ani de la una dintre cele mai mari inselaciuni din istorie

Pe 25 august, in anul 1835, a aparut primul dintr-o serie de articole despre Luna care anuntau cea mai importanta descoperire din istoria omenirii. Atunci cand auzim notiunea Marea Farsa Lunara, cei mai multi dintre noi am fi tentati sa ne gandim la aselenizarea din 1969 si teoriile conform carora aceasta a fost regizata de [] Marea Farsa Lunara: 180 de ani de la una dintre cele mai mari inselaciuni din istorie Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Statul Washington se confrunta cu cele mai devastatoare incendii din istoria sa

Statul american Washington se confrunta cu cele mai devastatoare incendii din istoria sa, potrivit autoritatilor, care vorbesc despre 200 de locuinte distruse, 12. 000 aflate in pericol si mii de pompieri,.

Statul Islamic a distrus templul Baal Shamin, unul dintre cele mai importante situri din Palmira

Membri ai gruparii jihadiste Stat Islamic au distrus templul Baal Shamin, unul dintre cele mai importante situri din orasul antic Palmira, informeaza Reuters. Templul este prima dintre ruinele din perioada romana.

Actrita cu cei mai frumosi ochi din Romania, aparitie ravasitoare la 47 de ani

Peste Manuela Harabor 47 de ani), anii au trecut fara sa lase urme. Nici problemele din viata personala sau profesionala n-au reusit sa umbreasca chipul actritei cu cei mai frumosi ochi din Romania.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )