Libnet.ro
UNICEF

18:00

Provocarile Consiliului European, de la cazul Putin la Web Tax

Hotnews Hotnews,
 Provocarile Consiliului European, de la cazul Putin la Web Tax

Tensiunile comerciale cu Statele Unite ale Americii. Relatiile cu Rusia lui Putin si cele cu Turcia lui Erdogan, provocarile Internetului, fie ca se numeste Web Tax sau Facebookgate. Pentru Europa, a sosit momentul sa-si faca socotelile cu propriul sau rol in lume. Germania a gasit de putin timp acordul de coalitie necesar pentru noul guvern si Emmanuel Macron, in sfarsit, a decis sa incerce sa dea un impuls UE, dupa luni intregi de paralizie, potrivit Rador, care citeaza La Stampa. continuă pe Hotnews

Cazul Skripal: Presedintele Consiliului European a refuzat sa il felicite pe Putin pentru noul sau mandat

Presedintele Consiliului European, polonezul Donald Tusk, a refuzat categoric sa-i adreseze felicitari presedintelui rus Vladimir Putin pentru a realegerea sa, din scandalului provocat de otravirea fostului spion rus in Marea Britanie, relateaza AFP. Asta, la o zi dupa ce Jean-Claude Juncker a fost criticat dur de britanici pentru ca l-a felicitat pe Putin, fara sa faca vreo referire la scandalul Skripal.

Presedintele Klaus Iohannis participa incepand de joi la lucrarile Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis participa joi si vineri la lucrarile Consiliului European, unde va sublinia importanta acordata la nivel european procesului de consolidare a dimensiunii sociale a Europei si se va pronunta in favoarea cresterii transparentei fiscale si combaterii fraudei si evaziunii fiscale, precum si pentru un parteneriat cat mai strans intre Uniunea Europeana si Marea Britanie dupa Brexit, conform news. ro.

Presedintele Klaus Iohannis participa incepand de joi la lucrarile Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis participa joi si vineri la lucrarile Consiliului European, unde va sublinia importanta acordata la nivel european procesului de consolidare a dimensiunii sociale a Europei si se va pronunta in favoarea cresterii transparentei fiscale si combaterii fraudei si evaziunii fiscale, precum si pentru un parteneriat cat mai strans intre Uniunea Europeana si Marea Britanie dupa Brexit.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2548 seconds )