Libnet.ro
UNICEF

27 Apr.

Provocarile unui fermier care creste vaci din rasa Scottish Highland in Romania. Problema cea mai mare e personalul. Nu mai gasesti oameni

Adevărul Adevărul,
Provocarile unui fermier care creste vaci din rasa Scottish Highland in Romania. Problema cea mai mare e personalul. Nu mai gasesti oameni

In Romania exista o cerere mare pentru vacile din rasa Scottish Highland, insa nu exista o piata de desfacere, oricat de paradoxal ar suna. Fermierii romani care cresc aceste vaci lauda carnea, dar si modul de intretinere a animalelor, insa se plang ca nu reusesc sa popularizeze rasa la nivelul Angusului. continuă pe Adevărul

ATAC ARMAT impotriva unui autobuz care transporta copii. Bilantul VICTIMELOR

Reprezentanta Comitetului International al Crucii Rosii CICR) a declarat ca zeci de persoane au fost ucise, joi, in urma unui atac impotriva unui autobuz care transporta copii in nordul Yemenului. Dupa un.

UPDATE Yemen: Atac mpotriva unui autobuz care transporta copii, zeci de morti si raniti

Zeci de persoane au fost ucise joi in urma unui atac impotriva unui autobuz care transporta copii in nordul Yemenului, a anuntat reprezentanta Comitetului International al Crucii Rosii CICR) in aceasta tara devastata de razboi, scrie AFP.

Procurorii si politistii cer sprijinul cetatenilor pentru identificarea unui barbat care ar fi agresat jandarmii la protestul din Piata Victoriei(FOTO)

Dupa mai bine de 24 de ore de cand doi jandarmi au fost batuti in timpul violentelor din Piata Victoriei, anchetatorii fac la apel la cetateni pentru identificarea inca unui suspect, informeaza B1 TV.

Presedintele Klaus Iohannis a demis un judecator de la Tribunalul Bucuresti: Care este motivatia din spatele deciziei

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul de eliberare din functie a judecatoarei Antonela-Anemary Cristea fosta Costache). Aceasta deciziei vine in urma unei propunerei facute de CSM dupa ce.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 27 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )