Libnet.ro
UNICEF

11:30

Ce a provocat uraganul Irma, cea mai puternica furtuna din Atlanic

Antena3 Antena3,
Ce a provocat uraganul Irma, cea mai puternica furtuna din Atlanic

Chiar daca uraganul Irma si uraganul Harvey nu au o cauza directa schimbarile climatice, specialistii atrag atentia ca distrugerile in masa care au urmat sunt o cauza a modificarilor climatice din. continuă pe Antena3

Statele Unite sunt amenintate de un nou uragan devastator. Va fi cea mai puternica furtuna din Atlantic a ultimului deceniu

Americanii nici nu si-au revenit bine dupa ce a trecut Harvey, ca se pregatesc pentru un alt uragan devastator. Potrivit specialistilor, IRMA reprezinta cea mai puternica furtuna din Atlantic a ultimului.

Cea mai puternica economie din Europa isi aduce aurul in tara

Germania a finalizat, mai devreme decat anticipa, repatrierea unei cantitati de 300 de tone din rezerva sa de aur depozitata in SUA, in conformitate cu planul sau de a recupera o parte din.

VIDEO Uraganul Irma, cel mai intens ciclon tropical din istorie

Uraganul Irma, de categorie maxima 5 si cu o durata de peste 33 de ore, este ciclonul cel mai intens si mai longeviv inregistrat in lume de serviciile meteorologice.

Economia zonei euro poate inregistra cea mai rapida crestere din ultimul deceniu

Economia zonei euro poate inregistra cea mai rapida crestere economica din ultimul deceniu, chiar daca avansul serviciilor a incetinit in august la cel mai scazut ritm de la inceputul anului, conform datelor publicate azi de IHS Markit.

FOTO VIDEO Tabloul dramei din zona afectata de uraganul Irma: Case puse la pamant, masini luate de vantul puternic, inundatii devastatoare. Ce a cauzat furtuna din Atlantic

Cel putin noua persoane au murit, iar alte 23 au fost ranite, in urma devastatorului uragan Irma, format in Oceanul Atlantic, potrivit Daily Mail. Este cea mai puternica furtuna inregistrata in ultimele decenii.

Radu Banciu, dupa Franta 0-0 Luxemburg: Dupa ce a trait cea mai mare umilinta din istoria natioanalei, Didier Deschamps a mai avut o drama cand s-a trezit si a vazut ca e tot 0-0 (VIDEO)

Radu Banciu si Dan Bara au comentat in editia de luni a emisiunii Unspe Metri marea supriza de duminica seara din preliminariile Campionatului Mondial din 2018. Dupa ce a batut clar pe Olanda cu 4-0.

Imagini din spatiu cu uraganul Irma, una dintre cele mai puternice furtuni din Atlantic, care a provocat 14 morti

Cosmonautul rus Serghei Riazanski a publicat pe pagina sa de Faceboook imagini cu uraganul Irma, asa cum se vede de pe Statia Spatiala Internationala.

Imagini din spatiu cu uraganul Irma, una dintre cele mai puternice furtuni din Atlantic

Cosmonautul rus Sergey Ryazansky a publicat pe pagina sa de Faceboook imagini cu uraganul Irma, asa cum se vede de pe Statia Spatiala Internationala.

Cea mai mare inovatie din iPhone 8 va fi pretul absurd

IPhone 8 va costa 1. 200 de dolari. S-a invartit zvonul acesta prin zeci de stiri si pe 12 septembrie ar putea foarte bine sa fie adevarat.

Cum se vede uraganul Irma de pe Statia Spatiala Internationala - VIDEO

Statia Spatiala Internationala a realizat o serie de fotografii cu uraganul Irma, cel mai puternic uragan care s-a format vreodata in Oceanul Atlantic, potrivit The Telegraph. Cu o durata de peste.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2042 seconds )