Libnet.ro
UNICEF

11:45

Proxenetul care a obligat o femeie din Republica Moldova sa se prostitueze, condamnat la 7ani de inchisoare

Adevărul Adevărul,
Proxenetul care a obligat o femeie din Republica Moldova sa se prostitueze, condamnat la 7ani de inchisoare

Un barbat de 26 de ani a fost condamnat la aproape sapte ani de inchisoare pentru trafic de persoane dupa ce a racolat o femeie din Republica Moldova pe care a obligat-o sa se prostitueze in Italia si in Romania, in special pe soseaua de centura a municipiului Alba Iulia. continuă pe Adevărul

Maia Sandu: Din 124 de loturi de peste congelat importat in Republica Moldova, 73 au avut rezultate negative la laborator, in special e vorba de peste cu paraziti

Premierul Maia Sandu a declarat ca in urma unor verificari la Agentia Nationala pentru Siguranta Alimentelor ANSA) si Centrul Republican de Diagnostica Veterinara CRDV), care este laboratorul specializat de verificare inclusiv a pestelui, s-a descoperit ca, in perioada 20 august - 4 octombrie, din 124 de loturi de peste congelat importat in Moldova, 73 au avut rezultate negative la laborator, in special e vorba de peste cu paraziti.

CE a aprobat deblocarea a 30 de milioane de euro asistenta financiara pentru Republica Moldova

Comisia Europeana a aprobat joi deblocarea a 30 de milioane de euro din asistenta macrofinanciara de.

TRAGEDIE iN PLINA ZI! Beat mort, si-a omorat vecinii, la care se refugiase concubina sa

Crima macabra in raionul Telenesti din republica Moldova. Un barbat beat si-a omorat doi vecini la care se ascunsese concubina sa, scrie tv8. md.

California devine primul stat american care interzice produsele din blana de animale

California a devenit primul stat american care a interzis vanzarea si fabricarea de noi produse din blana. Sambata, guvernatorul Californiei, Gavin Newsom, a semnat un proiect de lege prin care interzice rezidentilor sa creeze sau sa vanda articole de imbracaminte, incaltaminte sau genti de blana, scrie The Independent.

California, primul stat american care interzice hainele din blana naturala. Reactia organizatiilor de protectie a animalelor

Autoritatile statului California au luat decizia de a interzice productia si vanzarea de produse din blana de animale incepand cu anul 2023, California fiind primul stat american care face acest lucru, transmite.

Care este motivul pentru care toti robotii din filme sunt albi

Probabil ai observat si tu ca cei mai cunoscuti roboti din filme sunt albi. in acest sens, un studiu arata ca unul dintre motivele pentru care robotii sunt albi ar putea fi.

Noua pista care arunca ancheta din Caracal in aer. Alexandra Macesanu, vazuta in Italia cerand ajutor. Declaratii incredibile facute de martori

Andreea Sava a prezentat in exclusivitate la Descoperiti noi detalii din ancheta Caracal. Mai exact este vorba despre declaratiile a doua martore care sustin ca au vazut-o pe adolescenta care se presupune ca ar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )