Libnet.ro
UNICEF

10:00

Pruna, atac la adresa lui Ponta: Ministrul Justitiei vrea sa il dea in judecata pe fostul premier (VIDEO)

B1 B1,
Pruna, atac la adresa lui Ponta: Ministrul Justitiei vrea sa il dea in judecata pe fostul premier (VIDEO)

Ministrul Justitiei a avut cateva replici acide la adresa lui Victor Ponta. Raluca Pruna sustine ca il va da in judecata pe fostul premier daca va continua sa o calomnieze. Reactia lui Pruna vi. continuă pe B1

Ministrul Justitiei anunta ca il va da in judecata pe Victor Ponta daca o mai calomniaza

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a anuntat joi noaptea, pe pagina personala de Facebook, ca il va chema in instanta pe Victor Ponta daca o mai calomniaza. De la inceputul anului, fostul premier a facut mai multe declaratii descalificante la adresa ministrului Justitiei.

Ministrul Justitiei anunta ca il da in judecata pe Ponta

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, anunta, pe pagina sa de Facebook, ca il va da in judecata pe fostul premier Victor Ponta pentru afirmatiile pe care acesta le-a facut la adresa sa.

Raluca Pruna anunta ca il da in judecata pe Victor Ponta

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, anunta ca il va da in judecata pe fostul premier Victor Ponta pentru afirmatiile pe care acesta le-a facut la adresa sa. Un tip pe nume VV Ponta ma f.

Revista presei: Dacian Ciolos ataca PSD; ministrul Justitiei il ameninta pe Ponta; Tariceanu, judecat la Curtea Suprema

Premierul Dacian Ciolos a raspuns agresiv la o serie de acuzatii ale PSD. ministrul Justitieianunta ca il va da in judecata pe Victor Ponta daca o mai calomniaza, Calin Popescu Tariceanu este la Curtea Suprema de Justitie acestea sunt cele mai importante stiri ale zilei. Pentru ca suntem constienti ca nu va putem oferi [].

Victor Ponta, propunere inedita: Vrea un Memorial al Crimelor Basismului

Fostul prim-ministru Victor Ponta are o propunere incredibila pentru a nu uita lucrurile rele facute in perioada lui Traian Basescu.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )