Libnet.ro
UNICEF

14:00

PSD nu accepta amanarea alegerilor locale

România Liberă România Liberă,
PSD nu accepta amanarea alegerilor locale

Social-democratii nu sunt de acord cu o amanare a alegerilor locale, deja amanate o data, si conside. continuă pe România Liberă

Partidul lui Ponta, evaluat dezastruos in sondaje, cere amanarea alegerilor locale

Partidul Pro Romania, condus de Victor Ponta, sustine ca ar fi oportuna amanarea alegerilor locale -.

Ludovic Orban nu exclude amanarea alegerilor locale: Nu ne dorim asta, dar daca va fi necesar suntem pregatiti pentru orice masura pentru a apara sanatatea populatiei (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, sambata, ca in cazul in care situatia epidemiologica o va impune, alegerile locale, programate pentru data de 27 septembrie si amanate deja in contextul pandemiei de.

Premierul Orban ia in calcul amanarea alegerilor locale din pricina noului val pandemic!

Orban sustine ca Guvernul este pregatit de orice masura pentru a apara sanatatea publica, chiar da.

LUDOVIC ORBAN: Nu ne dorim sa ajungem in situatia in care sa discutam de amanarea alegerilor

Premierul Ludovic Orban afirma ca o decizie privind organizarea sau amanarea alegerilor locale nu tine exclusiv de Executiv sau de PNL, insa sustine ca Guvernul este pregatit de orice masura pentru a apara sanatatea publica.

Cum se vede amanarea alegerilor de la putere si din opozitie. Orban spune ca si altii au mers la vot, Ciolacu ii acuza pe liberali ca nu-i intereseaza sanatatea romanilor Ponta acuza un blat PNL-PSD

In plina ascensiune a cazurilor de coronavirus, partidele politice se pregatesc de campanie electorala si strangere de semnaturi pentru sustinerea candidatilor. De altfel, Autoritatea Electorala Permanenta a anuntat, vineri, ca partidele si candidatii independenti pot incepe precampania din 20 iulie. in acest context, USR, PRO Romania si ALDE cer presedintelui si Guvernului sa ia in calcul o eventuala amanare a alegerilor locale avand in vedere riscul epidemiologic. in schimb PSD, PNL, UDMR si PMP se declara pregatiti pentru scrutinul din 27 septembrie.

Vicepresedinte USR: Iohannis sa cheme urgent la consultari toate partidele si sa decida amanarea alegerilor

In fata estimarilor guvernamentale privind evolutia crizei coronavirusului in Romania, vicepresedintele USR Ionut Mosteanu sustine ca organizarea alegerilor locale la 27 septembrie pare o iresponsabilitate si cere amanarea acestora. Presedintele Klaus Iohannis are un rol esential acum - trebuie sa cheme la consultari urgent toate partidele parlamentare, medici si epidemiologi si sa decida amanarea alegerilor, a scris el pe Facebook.

Rasturnare de situatie. Lider USR: Iohannis sa cheme urgent la consultari toate partidele si sa decida amanarea alegerilor

Vicepresedintele USR Ionut Mosteanu sustine ca organizarea alegerilor locale la 27 septembrie pare o iresponsabilitate si cere amanarea acestora in conditiile in care numarul celor depistati pozitiv este din ce in ce mai mare.

AEP a anuntat calendarul pentru organizarea alegerilor locale: Cand poate incepe strangerea de semnaturi si cand va avea loc campania electorala

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a anuntat, vineri, calendarul pregatirii alegerilor locale din 27 septembrie. Astfel, incepand din data de 20 iulie, partidele, aliantele, candidatii independenti si.

Cristoiu, teorie-soc despre reprogramarea alegerilor locale. Cand ar putea iesi romanii la urne si care sunt interesele ascunse ale partidelor

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat joi legea pentru organizarea alegerilor locale pe 27 septembrie, insa jurnalistul Ion Cristoiu este sceptic cu privire la data inaintata. Cristoiu afirma ca stie ca politicienii stau prost cu logica, insa nu intelege cum de se pot organiza alegeri in conditiile in care autoritatile portretizeaza o stare de apocalipsa totala, cu previziuni sumbre despre cresterea numarului de noi cazuri de coronavirus in toamna.

Sorin Grindeanu da semnalul privind amanarea alegerilor: Ori virusul are efecte devastatoare si gata cu alegerile, ori e o manipulare iresponsabila

Sorin Grindeanu, fost premier din partea PSD si sef al ANCOM, da semnalul in ceea ce priveste alegerile din aceasta toamna, spunand ca Guvernul trebuie sa ia decizia amanarii alegerilor daca situatia este intr-adevar asa de grava pe cat e prezentata de autoritati, ori are loc o manipulare din partea acestora si localele pot fi tinute fara probleme.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )