Libnet.ro
UNICEF

06:30

PSD, acuzatii grave la adresa PNL: Liberalii le taie romanilor nivelul de trai prin scumpiri

Antena3 Antena3,
PSD, acuzatii grave la adresa PNL: Liberalii le taie romanilor nivelul de trai prin scumpiri

PSD lanseaza noi acuzatii grave la adresa PNL, dupa ce Institutul National de Statistica a anuntat ca preturile continua sa ceasca generalizat. Social-democratii spun ca liberalii practic au taiat un sfert din painea romanilor. continuă pe Antena3

Fostul sef al SIE, generalul Silviu Predoiu, acuzatii grave la adresa lui Ludovic Orban. Ce spune si despre pensiile speciale

Silviu Predoiu este general cu patru stele si unul dintre cei mai cunoscuti ofiteri ai SIE. Acesta a fost de mai multe ori director interimar al institutiei. A iesit la pensie in anul 2018 si de atunci s-a ocupat de consultanta. intr-o postare lunga pe facebook, acesta il acuza pe Ludovic Orban ca nu cred ca este nimic mai josnic decat sa subminezi, de la nivel de prim-ministru, increderea in comandanti si autoritatea functiei de comanda si sa induci clivaje intre diferitele categorii de militari, pe baza cuantumului salariului sau pensiei.

Marcel Ciolacu, acuzatii grave! Totul a fost un tun, pe model Unifarm! Au spart banii tarii!

Marcel Ciolacu ataca dur reprezentantii PNL dupa scandalul pacanelelor scutite de impozite. Acesta sustine ca national-liberarii nu s-au lasat pana nu au mai dat pe sest o tura de facilitati fiscale pentru industria pacanelelor. De asemenea, acesta il acuza pe Nelu Tataru ca, cei 50 de milioane de euro platiti pentru mastile promise, au fost doar un tun pe model Unifarm.

PSD critica dur Guvernul PNL: Nivelul de trai sufera, dar liberalii mai trag un chef

Nivelul de trai sufera, dar liberalii mai trag un chef la un club de fite, acuza Partidul Social Democrat, marti, intr-o postare pe Facebook. Klaustrofobia sufoca economia!, transmite PSD.

PeBloguri: Ciolacu, nou atac la adresa PNL privind incalcarea masurilor de preventie chiar de catre unii liberali

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a lansat recent un nou atac dur la adresa presedintelui PNL, Ludovic Orban. Conform spuselor lui Ciolacu, Orban ar avea tupeul de a reclama ca romanii nu respecta regulile impuse de Guvern in context Covid, dar uita ca Rares Bogdan si PNL Iasi au organizat petreceri private cu sute de persoane unde nu s-au purtat masti, iar regulile de distantare au fost ignorate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )