Libnet.ro
UNICEF

00:07

PSD aduce in mare viteza codurile penale la votul final. Ce prevederi controversate ar putea trece de Parlament

Adevărul Adevărul,
PSD aduce in mare viteza codurile penale la votul final. Ce prevederi controversate ar putea trece de Parlament

Comisia speciala pentru legile Justitiei, condusa de Florin Iordache, a dat rapoarte de admitere pe initiativele care schimba Codul Penal si Codul de Procedura Penala, miercuri fiind votul in forul decizional. Printre schimbarile realizate, unele il ajuta pe Liviu Dragnea sa scape de o condamnare. continuă pe Adevărul

Iordache: Ne vom intalni joi cu Comisia de la Venetia sa discutam punctual pe legile justitiei / Pana intra Parlamentul in vacanta, presedintele va fi obligat sa promulge modificarile la Codurile penale

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache, a anuntat ca intalnirea dintre Comisia de la Venetia si reprezentantii Parlamentului va avea loc joi, de la ora 11:00, scrie Agerpres. El a afirmat ca discutiile se vor baza pe legile justitiei, nu pe Codurile penale.

Francezii vor sa sparga piata in Spania: Vor lansa trenuri de mare viteza cu bilete mult mai ieftine

Operatorul national francez SNCF vrea sa lanseze pe piata spaniola trenuri de mare viteza la care biletele sa fie mult mai ieftine decat la cele ale companiei nationale din Spania, RENFE.

Operatorul national feroviar francez vrea sa lanseze trenuri de mare viteza cu preturi low-cost in Spania

Operatorul national francez SNCF vrea sa lanseze pe piata spaniola trenuri de mare viteza la care biletele sa fie mult mai ieftine decat la cele ale companiei nationale din Spania, RENFE. Francezii vor sa profite de deschiderea pietei spaniole in 2020 si spun ca trenurile AVE sunt mai ales pentru clientii business si este nevoie de alternative mai ieftine, scrie publicatia L'Express.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )