Libnet.ro
UNICEF

18:15

PSD si ALDE au semnat protocolul de guvernare. Cele doua partide merg impreuna la consultarile propuse de presedintele Klaus Iohannis

România Liberă România Liberă,
PSD si ALDE au semnat protocolul de guvernare. Cele doua partide merg impreuna la consultarile propuse de presedintele Klaus Iohannis

Partidul Social Democrat si ALDE au semnat, luni, la Palatul Parlamentului, un protocol de guvernare. Documentul a fost semnat de presedintele PSD, Liviu Dragnea, si de liderii ALDE, Calin Popescu-Tariceanu si Daniel Constantin. continuă pe România Liberă

DOCUMENT Dragnea si Tariceanu au semnat protocolul PSD - ALDE pentru premier comun. Cele doua partide vor merge impreuna la consultarile de la Cotroceni, desi au fost convocate in zile diferite

Presedintele PSD LIviu Dragnea si seful ALDE, Calin Popescu Tariceanu, au anunta luni la Parlament ca au semnat protocolul de colaborare intre partide si ca vor propune un candidat unic pentru functia de premier.

PSD si ALDE au semnat protocolul de guvernare si cer sa participe impreuna la consultarile de Cotroceni. UDMR ar urma sa ia parte la coalitie prin sustinere in Parlament (FOTO,VIDEO)

Copresedintii ALDE, Daniel Constantin si Calin Popescu-Tariceanu, si presedintele PSD, Liviu Dragnea, au semnat, luni, documentul prin care cele doua partide se constituie in Coalitia de Guvernare pentru.

Ora 15.00. PSD si ALDE semneaza protocolul de guvernare

PSD si ALDE vor semna protocolul de guvernare in perspectiva guvernarii, incepand cu ora 15. 00, potrivit unor surse politice din ALDE.

Radu Banciu, despre Guvernul PSD - ALDE: Toate dorintele noastre practic vor fi indeplinite. S-au dus vremurile alea in care politicienii isi bateau joc de noi, preluauputerea si nu-i mai interesa nimic (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre viitorul Guvern PSD- ALDE. Se vorbeste pe surse, prin tot felul de cotloane, despre lista.

Ryan Reynolds si Blake Lively, cu cele doua fetite in public, pentru PRIMA DATA! (FOTO)

Joi, actorul Ryan Reynolds a primit o stea pe bulevardul Hollywood Walk of Fame. La eveniment au participat atat actrita Blake Lively, sotia lui, cat si cele doua fiice, potrivit OK.

EXCLUSIV 1151 de romani si-au platit online obligatii fiscale in valoare de peste 971.000 lei in cele doua zile de la inrolarea ANAF in Ghiseul.ro

1151 de contribuabili si-au platit online cu cardul obligatiile fiscale catre ANAF folosind platforma Ghiseul. ro, la doua zile dupa inrolarea Fiscului in aceasta platforma de plati, valoarea tranzactiilor depasind 971. 185 lei de lei, a precizat vineri catre HotNews. ro Delia Popescu, ministrul Comunicatiilor. Mai mult, in cele doua zile de la aparitia acestei modalitati de plata a obligatiilor fiscale, peste 5. 000 de contribuabili si-au facut conturi in Ghiseul. ro, a mai subliniat ministrul. Vezi in articol un Top 5 al platilor catre ANAF facute prin Ghiseul. ro.

Kelemen Hunor: Este exclusa intrarea la guvernare a UDMR. Discutam cu PSD despre o colaborare parlamentara

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, si copresedintii Alde, Calin Popescu Tariceanu si Daniel Constantin, au semnat, luni, documentul prin care cele doua partide se constituie in Coalitia de Guvernare pentru.

Dragnea: Cred ca nu vom da ALDE ministerul Justitiei

Cred ca nu, a raspuns luni Liviu Dragnea cand a fost intrebat de reporteri la Parlament daca PSD va ceda ALDE postul de ministru al Justitiei in viitorul guvern. Cele doua partide semneaza un protocol de colaborare la ora 16.

Surse: Cine sunt cei doi favoriti pentru functia de premier si lista viitorului cabinet PSD-ALDE. Apropiatii lui Victor Ponta nu vor primi functii in Executiv

La o saptamana de la alegeri, social-democratii isi fac calcule pentru guvern. impreuna cu cei de la ALDE, PSD va da noul premier si noul cabinet, dupa consultarile de la Cotroceni.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )