Libnet.ro
UNICEF

07:00

PSD si ALDE vor respinge in Parlament proiectul de lege privind aministia si gratierea

România Liberă România Liberă,
PSD si ALDE vor respinge in Parlament proiectul de lege privind aministia si gratierea

PSD si ALDE au decis intr-o sedinta de coalitie desfasurata miercuri ca vor respinge in Parlament pr. continuă pe România Liberă

PSD si ALDE au decis ca vor respinge in Parlament proiectul de lege privind amnistia si gratierea

Vesti bune in urma intalnirii dintre Viorica Dancila si Calin Popescu Tariceanu de la Vila Lac. Potrivit unor surse politice, ALDE a dedis sa ramana la guvernare alaturi de PSD. Guvernul va trece printr-o.

PSD anunta ca Dancila si Tariceanu au decis respingerea legii privind amnistia si gratierea

PSD si ALDE vor convoca o sesiune extraordinara a Parlamentului in care vor respinge proiectul de lege privind amnistia si gratierea, a anuntat PSD intr-un comunicat remis presei dupa intalnirea de miercuri seara a liderilor coalitiei de guvernare.

intalnire de taina luni, intre liderii PSD si ALDE. Viorica Dancila si Calin-Popescu Tariceanu discuta viitorul coalitiei de guvernamant, pe fondul zvonurilor ca s-ar putea destrama

Coalitia de guvernare PSD-ALDE a parut ca se clatina in ultima vreme, pe fondul speculatiilor ca Tariceanu doreste sa fie candidat unic la alegerile prezidentiale din noiembrie, desi premierul a anuntat.

Fifor despre sedinta coalitiei PSD-ALDE: Ne-am asumat un program de guvernare

PSD si ALDE si-au asumat impreuna un program de guvernare, iar cele doua formatiuni sunt hotarate sa.

Mihai Fifor, numai de bine despre coalitia PSD-ALDE: Ne-am asumat impreuna un program de guvernare si suntem si astazi la fel de hotarati sa il ducem la bun sfarsit

Controverse intre liderii PSD si ALDE, dupa ce Viorica Dancila a absentat, luni, la sedinta coalitiei. Mihai Fifor spune ca totul a decurs bine, cu o discutie productiva. Pe de alta parte, Varujan.

Cum baga Victor Ponta zazanie in coalitia PSD-ALDE. Oamenii lui Tariceanu, tot mai nemultumiti de Viorica Dancila

Detaliile date de Victor Ponta despre negocierile intre PSD si Pro Romania pentru cooptarea ultimilor la guvernare au dus la nemultumiri in interiorul coalitiei aflate la Putere, Viorica Dancila fiind acuzata de dublu limbaj.

Fifor, despre relatia PSD-ALDE: Astazi am avut o discutie productiva. Ne-am asumat impreuna un program de guvernare

In contextul tensiunilor pe tema stabilitatii coalitiei de guvernare, secretargul general al PSD Mihai Fifor a afirmat luni, la finalul sedintei comune ale celor doua partide ca relatiile din interior sunt stabile si ca suntem hotarati sa ducem programul de guvernare la bun sfarsit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )