Libnet.ro
UNICEF

14:30

PSD amana infiintarea Comisiei de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009. Dragnea s-a razgandit: nu mai vrea sa prezideze comisia

Adevărul Adevărul,
PSD amana infiintarea Comisiei de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009. Dragnea s-a razgandit: nu mai vrea sa prezideze comisia

Camera Deputatilor si Senatul se reunesc, marti, in sedinta comuna pentru a aproba infiintarea comisiei de ancheta privind eventuala implicare fara drept a unor institutii sau persoane in desfasurarea procesului electoral la alegerile prezidentiale din 2009. in prima faza, liderul PSD Liviu Dragnea anuntase ca isi doreste sa preia chiar el conducerea comisiei de ancheta, insa, ulterior, s-a razgandit. continuă pe Adevărul

Parlamentul voteaza azi infiintarea comisiei de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009

Camera Deputatilor si Senatul se reunesc, marti, in sedinta comuna pentru a aproba infiintarea comisiei de ancheta privind eventuala implicare fara drept a unor institutii sau persoane in desfasurarea procesului electoral la alegerile prezidentiale din 2009.

Comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, infiintata azi de Parlament. Dragnea s-a razgandit: nu mai vrea sa prezideze comisia

Camera Deputatilor si Senatul se reunesc, marti, in sedinta comuna pentru a aproba infiintarea comisiei de ancheta privind eventuala implicare fara drept a unor institutii sau persoane in desfasurarea procesului electoral la alegerile prezidentiale din 2009. in prima faza, liderul PSD Liviu Dragnea anuntase ca isi doreste sa preia chiar el conducerea comisiei de ancheta, insa, ulterior, s-a razgandit.

Parlamentul se pronunta asupra infiintarii comisiei de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009

Camera Deputatilor si Senatul se reunesc, marti, in sedinta comuna pentru a aproba infiintarea comisiei de ancheta privind eventuala implicare fara drept a unor institutii sau persoane in desfasurarea procesului electoral la alegerile prezidentiale din 2009, potrivit news. ro. Sedinta plenului reunit este programata sa inceapa la ora 12.

Parlamentul se pronunta asupra infiintarii comisiei de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009

Camera Deputatilor si Senatul se reunesc, astazi, in sedinta comuna pentru a aproba infiintarea comisiei de ancheta privind eventuala implicare fara drept a unor institutii sau persoane in desfasurarea procesului electoral la alegerile prezidentiale din 2009.

Liviu Dragnea: Comisia de ancheta privind alegerile din 2009, votata marti in plenul reunit al Parlamentului

Infiintarea Comisiei de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 va fi supusa votului marti in plenul reunit al Parlamentului, a declarat presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, citat.

Liviu Dragnea, intrebat daca va conduce comisia de ancheta privind alegerile din 2009: Nu stiu. Nu cred (VIDEO)

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat luni ca in plenul reunit de marti se va hotari infiintarea comisiei parlamentare care de ancheta pentru alegerile prezidentiale din 20.

Dragnea: Marti votam constituirea comisiei de ancheta privind prezidentialele din 2009. Nu cred ca o voi conduce eu

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, la Parlament, ca in sedinta plenului reunit de marti va fi votata constituirea comisiei de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, presedintele social-democratilor sustinand acum ca, cel mai probabil, nu va conduce el aceasta comisie.

infiintarea Comisiei de ancheta a alegerilor prezidentiala din 2009 a fost amanata

Infiintarea Comisiei de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 a fost amanata pentru data de 11 mai. Parlamentul se va reuni, marti, de la ora 12. 00, insa, infiintarea comisiei a fost anulata de pe ordinea de zi .

Comisia de ancheta privind prezidentialele din 2009 intra joi la vot final. Dragnea nu-si mai doreste sefia acestei comisii

Camera Deputatilor si Senatul se reunesc marti in sedinta comuna, pentru a aproba infiintarea comisiei de ancheta privind posibila fraudare a alegerilor prezidentiale din 2009. in plus, ale.

Moon Jae-in a castigat detasat alegerile prezidentiale din Coreea de Sud

Moon Jae-in, un fost avocat specializat in apararea drepturilor omului, a castigat detasat marti alegerile prezidentiale din Coreea de Sud, potrivit unui sondaj realizat la iesirea de la urne.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )