Libnet.ro
UNICEF

01:05

PSD apare in documentele Cambridge Analytica. Consultant: Partidul Social Democrat, cel mai dubios din Romania (VIDEO)

B1 B1,
PSD apare in documentele Cambridge Analytica. Consultant: Partidul Social Democrat, cel mai dubios din Romania (VIDEO)

Detalii socante au iesit la iveala odata cu o noua scurgere de informatii din documente ale fostei companii de consultanta Cambridge Analytica, informeazaThe Guardian. PSD apare in mai multe astfel de. continuă pe B1

PSD apare in documentele Cambridge Analytica. Cel mai dubios partid. Romanii sa stie ce i-a pandit

O noua scurgere a zeci de mii de documente ale fostei companii de consultanta Cambridge Analytica scoate la iveala cum opera firma in zeci de tari, dupa ce,in 2018, a fost deconspirata ca a manipulat voturile a milioane de americani, relateaza The Guardian. Romania apare pe harta tarilor in care angajati ai Cambridge Analytica sau ai companiei de comunicare si strategie a firmei, SCL Group, actionau pentru a reduce sau mari participarea la vot.

Noi informatii despre Cambridge Analytica: cum s-a implicat in alegerile din Romania

O noua scurgere a zeci de mii de documente arata implicatiile majore ale scandalului Cambridge Analytica in alegerile din Romania din 2016. Pe parcursul urmatoarelor luni, peste 100. 000 de.

O noua scurgere a zeci de mii de documente ale Cambridge Analytica arata o retea de manipulare globala scapata de sub control

O noua scurgere a zeci de mii de documente ale fostei companii de consultanta Cambridge Analytica e de natura sa scoata la iveala cum opera firma la o scara mult mai mare, in zeci de tari, dupa ce,in 2018, a fost deconspirata ca a manipulat voturile a milioane de americani, relateaza The Guardian.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )