Libnet.ro
UNICEF

01:05

PSD are majoritatea in Senat, fara PNL.

România Liberă România Liberă,
PSD are majoritatea in Senat, fara PNL.

Deputatul Miron Alexandru Smarandache si senatorul Stefan Stoica au parasit PP-DD pentru a trece in tabara PSD. Astfel, social-democratii detin majoritatea in Senat, fara PNL. Senatorul Stefan Stoica, ales in colegiul uninominal 1 din circumscriptia nr. 23 Ialomita, si-a anuntat demisia din grupul PP-DD si trecerea in grupul PSD. Deputatul Miron Alexandru Smarandache a demisionat din grupul PP-DD si s-a inscris in grupul PSD, informeaza B1TV. Acest lucru face ca PSD sa detina majoritatea in . continuă pe România Liberă

PSD are majoritate in Senat fara PNL si este la un pas de majoritate si in Camera Deputatilor

PSD are majoritate fara PNL in Senat, dupa ce senatorul Stefan Stoica, ales in colegiul uninominal 1 din circumscriptia nr. 23 Ialomita, si-a anuntat luni, in debutul sedintei plenului Senatului, demisia din grupul PP-DD si trecerea la grupul PSD. Social-democratii sunt la un pas de majoritate si in Camera Deputatilor fara PNL, dar impreuna cu PC si minoritati).

PSD, majoritate in Senat, fara PNL: Parlamentarul Stefan Stoica a trecut de la PPDD la PSD

Tabara PPDDse diminueaza pe zi ce trece. Alti doi parlamentari au ales sa treaca in tabara PSD, facand, astfel, ca social-democratii sa detina majoritatea in Senat, fara PNL. Mai exact, deputatul.

PSD ar putea avea majoritate si fara PNL. Cum o va folosi?.

Migrarea, ieri, spre PSD a unui alt parlamentar PPDD a modificat raporturile de forte si la Senat. Cu o majoritate fara PNL, asigurata si la Senat, si la Camera Deputatilor, social-democratii sustin totusi ca nu vor rupe USL acum, dar pot ingusta marja de negociere a liberalilor. Senatorul Stefan Stoica, ales pe listele PPDD, si-a anuntat, ieri, inscrierea in grupul PSD. In aceste fel, PSD a ajuns sa aiba 70 de senatori, iar daca s-ar alia cu PC- noua membrii si UDMR opt, ar avea 87 de .

PSD, majoritate la Senat fara PNL

Senatorul Stefan Stoica a continuat sirul dezertarilor din PPDD si a anuntat marti, in plenul Senatului, ca se va alatura grupului parlamentar al PSD, grupul social-democratilor ajungand astfel la 70 de membri, iar o alianta cu PC si UDMR ar schimba majoritatea parlamentara.

Organizatia de tineret a PSD are un nou presedinte

Deputatul Mihai Sturzu a fost ales, sambata, la Brasov, presedinte al Tineretului Social-Democrat TSD), el fiind singurul candidat pentru aceasta functie, conform Mediafax. Mihai Sturzu a fost singurul care.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2193 seconds )