Libnet.ro
UNICEF

16:31

PSD, atac la Klaus Iohannis in scandalul Armatei Romane: Nu intelege nimic din obligatiile pe care le are

Antena3 Antena3,
PSD, atac la Klaus Iohannis in scandalul Armatei Romane: Nu intelege nimic din obligatiile pe care le are

PSD sustine ca presedintele Klaus Iohannis nu intelege nimic din obligatiile pe care le aresi ca a lasat Armata fara sef de Stat Major, fiind cea mai grava vulnerabilizare de dupa. continuă pe Antena3

PSD, atac la Iohannis: Presedintele nu intelege nimic din economie

PSD considera ca presedintele Klaus Iohannis nu intelege nimic din economie si ca, de cate ori seful statului spune ca economia va merge rau, trebuie sa ne asteptam ca va merge bine. Presedintele.

Cine este general-maior Vasile Toader, cel care a ramas la comanda Armatei Romane. Generalul are la activ trei ani de Afganistan

Dupa ce prelungirea mandatului generalului Nicoae Ciuca la sefia Statului Major al Apararii SMA) a fost suspendata de instanta, iar prin decret al presedintelui Klaus Iohannis, adjunctul acestuia, generalul Adrian Tonea, a fost trecut in rezerva, la comanda Armatei Romane a ramas generalul-maior Vasile Toader, care ocupa in prezent functia de loctiitor pentru operatii si instructie al sefului SMA.

Curtea de Apel Bucuresti decide daca generalul Nicolae Ciuca ramane seful Armatei Romane

Curtea de Apel Bucuresti se pronunta astazi pe o cerere depusa de Ministerul Apararii Nationale prin care se solicita suspendarea decretului semnat de presedintele Klaus Iohannis prin care a fost prelungit mandatul sefului Statului Major al Apararii, generalul Nicolae Ciuca.

Deputat PSD, atac dur la Klaus Iohannis: Ignora istoria si legea!

Decizia presedintelui Klaus Iohannis de a decora o serie de supravietuitori ai Holocaustului starneste controverse. Si nu gestul in sine, ci faptul ca printre persoanele decorate nu s-a aflat niciun.

Lovitura dura pentru Klaus Iohannis. Prelungirea mandatului generalului Ciuca la conducerea Armatei, suspendata de instanta

Curtea de Apel Bucuresti a admis cererea depusa de Ministerul Apararii Nationale MApN) de a suspendarea decretului semnat de presedintele Klaus Iohannis prin care a fost prelungit mandatul sefului Statului Major al.

Gabriela Firea, SCRISOARE catre Klaus Iohannis si RECLAMATIE la SRI, in SCANDALUL POLUARII APEI POTABILE din Bucuresti

Scandalul apei potabile din Bucuresti ia amploare. PrimarulGabriela Fireai-a transmis o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis si a facut reclamatie la SRI pentru a se vedea daca raul Arges, din care.

Klaus Iohannis, un nou atac la Guvern

Klaus Iohannis a criticat din nou Guvernul, marti seara, in discursul tinut la Camera de Comert. Ne aflam la inceputul unui an important pentru viitorul Romaniei. Ma refer atat la presedintia.

Klaus Iohannis, nou atac la Guvern. A comparat coalitia de guvernare cu regimul nazist

Se incearca acapararea statului,acuza presedintele Klaus Iohannis. Declaratia a fost facuta la ceremonia de decorare a unor supravietuitori ai Holocaustului. E datoria noastra sa prevenim si.

Klaus Iohannis, MESAJ FERM pentru Guvern: Sa coboare cu picioarele pe pamant si sa inceteze experimentele fiscale cu economia Romaniei. Sa vina cu un buget realist pentru 2019 (VIDEO)

Atac devastator al presedintelui Klaus Iohannis la adresa guvernantilor. in cadrul unui eveniment organizat de catre Camera de comert romano-germana, seful statului a denuntat schimbarile facute de guvernul PS.

Klaus Iohannis: Regimul nazist s-a consolidat schimband legi si capturand institutiile. Astazi, in tentativa lor nesabuita de a se salva de justitie, unii politicieni invinuiesc magistrati, blameaza multinationalele si diabolizeaza UE(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un atac dur la adresa coalitiei de la putere, in timpul discursului pe care l-a sustinut luni, la Palatul Cotroceni, in cadrul ceremoniei de decorare a unor supravietuitori ai.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2892 seconds )