Libnet.ro
UNICEF

20:45

PSD, campionul neregulilor in cheltuirea celor 96 de milioane de lei primiti de la stat. Plati fara semnatura beneficiarului, bani de subventie amestecati cu bani privati si contracte cu mari semne de intrebare (VIDEO)

B1 B1,
PSD, campionul neregulilor in cheltuirea celor 96 de milioane de lei primiti de la stat. Plati fara semnatura beneficiarului, bani de subventie amestecati cu bani privati si contracte cu mari semne de intrebare (VIDEO)

PSD a derulat tranzactii financiare cu banii statului care ridica mari semne de intebare, arata controlul efectuat de Autoritatea Electorala Permanenta si Curtea de Conturi. Potrivit B1 TV, este vorba despre. continuă pe B1

DIN PROFITUL NEDISTRIBUIT AL ANULUI 2018 Shera vrea sa acorde 13,68 milioane lei, ca dividende

Randament brut de 1,8% Shera Franchise Group SFG) vrea sa imparta suma de 13,679 milioane lei ca dividende, bani ce au ramasi nedistribuiti din profitul anului 2018, actionarii fiind convocati pentru a-si da acordul in acest sens in data de 2 martie, se arata intr-un raport al companiei remis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

DIN PROFITUL NEDISTRIBUIT AL ANULUI 2018 Sphera vrea sa acorde 13,68 milioane lei, ca dividende

Randament brut de 1,8% Sphera Franchise Group SFG) vrea sa imparta suma de 13,679 milioane lei ca dividende, bani ce au ramasi nedistribuiti din profitul anului 2018, actionarii fiind convocati pentru a-si da acordul in acest sens in data de 2 martie, se arata intr-un raport al companiei remis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Institutiile care organizeaza concerte si evenimente culturale pentru Primaria Capitalei - un buget estimat de 136 milioane lei in 2020. Ce bani se dau pentru spitale si strazi

Cele trei institutii care organizeaza evenimente culturale pentru Primaria Capitalei - ARCUB, CREART si PROEDUS - au in 2020 un buget estimat la 136 milioane lei. Clubul pentru Seniori are inca 25 milioane lei, la fel si Clubul pentru Tineret - cele doua organizeaza excursiitabere si evenimente culturale pentru seniori si tineri, dar dau si cateva ajutoare. Administratia Spitalelor are in 2020 un buget estimat de 421 milioane lei, Administratia Strazilor - circa 200 milioane lei, iar Directia de Asistenta Sociala - 550 milioane lei.

BVB Lichiditatea urca la 63 milioane lei, peste media anului trecut

Aprecieri marginale pentru toti indicii * Prime Transaction: Cinci mari transferuri, cuprinse intre 2,66 milioane de lei si 7,59 milioane de lei, au facut ca actiunile OMV Petrom sa fie cele mai tranzactionate la BVB Rulajul inregistrat in sedinta de ieri de tranzactionare de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) s-a ridicat la 63,35 milioane de lei 13,26 milioane de euro), peste media zilnica a anului trecut, de circa 40 milioane de lei, ceva mai mult de o treime din valoarea trans and 172;ferurilor 36%) fiind data de schimburile cu actiunile OMV Petrom SNP).

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )