Libnet.ro
UNICEF

01:05

PSD castiga alegerile europarlamentare in satul natal al Patriarhului Daniel. Cum s-a votat la referendum

Adevărul Adevărul,
PSD castiga alegerile europarlamentare in satul natal al Patriarhului Daniel. Cum s-a votat la referendum

Biroul Electoral Judetean Timis continua centralizarea voturilor de la alegerile europarlamentare si referendum. Cifrele din Dobresti, satul natal al Patriarhului Daniel, arata ca aici PSD a castigat alegerile detasat. continuă pe Adevărul

SURSE - USR-PLUS castiga alegerile europarlamentare la Constanta. PSD, abia pe locul 3

Alianta USR-PLUS castiga alegerile si la Constanta, cu 30% dintre voturi, dupa numararea a peste 75% din voturi, au declarat pentru G4Media. ro surse din Biroul Electoral Judetean. Locul doi e adjudecat.

Ce sanse are PNL sa bata PSD la alegerile europarlamentare? Rares Bogdan, invitat astazi, de la ora 14.00, la HotNews.ro LIVE

Rares Bogdan, candidatul care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare, este invitat astazi, de la ora 14. 00,la HotNews. ro LIVE. Temele de discutie vizeaza subiecte de actualitate la nivelul Uniunii Europene si implicatiile lor pentru Romania. Cititorii HotNews. ro pot adresa intrebari invitatului, pe temele anuntate in articol, pana astazi la ora 13. 30, folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Comentariile vor fi moderate si nu vor fi aprobate cele care contin injurii sau atacuri la persoana.

LIVE Ce sanse are PNL sa bata PSD la alegerile europarlamentare? Rares Bogdan discuta acum in studioul HotNews.ro

Rares Bogdan, candidatul care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare, este invitat la acesta ora la HotNews. ro LIVE. Temele de discutie vizeaza subiecte de actualitate la nivelul Uniunii Europene si implicatiile lor pentru Romania. Cititorii HotNews. ro pot adresa intrebari invitatului, pe temele anuntate in articol, pana astazi la ora 13. 30, folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Comentariile vor fi moderate si nu vor fi aprobate cele care contin injurii sau atacuri la persoana.

Alegeri europarlamentare. Rezultate partiale in judetul Mehedinti: PSD castiga detasat alegerile

PSD se situeaza pe primul loc la alegerile europarlamentare, dupa numararea voturilor exprimate in 151 sectii de votare din Mehedinti, din cele 290 amenajate in total pe teritoriul judetului, conform rezultatelor provizorii.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Patriarhul Daniel a votat la alegerile europarlamentare si la referendum

Preafericitul Parinte Patriarh Daniela votat duminica, in jurul orei 17:30, la sectia de votare din cadrul Scolii Nr. 74Ienachita Vacarescudin Bucuresti atat la alegerile europarlamentare, cat s.

Ion Cristoiu, scenariu-bomba despre alegerile europarlamentare: Nu e exclus ca oamenii sa voteze altfel

Ion Cristoiu a lansat un scenariu cu privire la alegerile europarlamentare. Jurnalistul sustine ca PSD beneficiaza de un sindrom al tacerii si ca nu e exclus ca cei care spun ca voteaza cu Ponta sau USR sa.

Exit poll, ora 21.00: Primele rezultate la alegerile europarlamentare 2019. Sectiile de votare s-au inchis

Sectiile de votare s-au inchis si acestea sunt primele rezultate la alegerile europarlamentare 2019 si pentru referendumul pe Justitie. Exit-poll, rezultate alegeri europarlamentare, ora 21. 00 Romanii au iesit la vot in numar record, atat in tara, cat si in strainatate pentru a-si exprima votul pentru alegerile europarlamentare 2019, dar si pentru a se exprima in [] .

HARTI INTERACTIVE Prezenta la Referendum si la Alegerile Europarlamentare 2019 in fiecare judet din tara. Situatia comparativa cu celelalte alegeri

La ora 10:00, in Romania, au votat 6,56% pentru alegerile Europarlamentare si 5,24% pentru Referendum - o prezenta mai ridicata fata de ultimele alegeri parlamentare din 2016, si mult mai ridicata fata de europarlamentarele din 2014. Prezenta la Europarlamentare e chiar mai mare fata de cea de la alegerile prezidentiale din 2014 turul I) cand la ora 10 aceasta era 6,55%. in Bucuresti prezenta a fost de 6,3% la europarlamentare si 5,08% la Referendum. Vezi in articol, pe harta, situatia din fiecare judet din tara.

HARTI INTERACTIVE Prezenta mare la ora 11:00 la Referendum si la Alegerile Europarlamentare 2019. Situatia din ficare judet din tara

La ora 11:00, in Romania, au votat 10,58% pentru alegerile Europarlamentare si 8,49% pentru Referendum - o prezenta mai ridicata fata de ultimele alegeri parlamentare din 2016 8,62). Prezenta la Europarlamentare la ora 10 a fost chiar mai mare fata de cea de la alegerile prezidentiale din 2014 turul I) cand la aceeasi ora aceasta era 6,55%. in Bucuresti prezenta a fost de 10,61% la europarlamentare si 8,61% la Referendum. Vezi in articol, pe harta, situatia din fiecare judet din tara.

USR PLUS, prima reactie dupa ce a vazut pe ce loc a iesit la alegerile europarlamentare

Alianta 2020 USR PLUS a reprezentat surpriza acestor alegeri europarlamentare. Dupa un prim scandal, cu incapacitatea de a inscrie alianta in cursa electorala, aceasta a ajuns sa se bata pentru locul intai. Rezultatele finale au fost afisate, iar USR-PLUS a obtinut 23,9% din voturi. Alianta 2020 e compusa din doua partide: USR, care a aparut [] .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2428 seconds )