Libnet.ro
UNICEF

01:05

PSD cere autoritatilor masuri pentru a preveni raspandirea coronavirusului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PSD cere autoritatilor masuri pentru a preveni raspandirea coronavirusului

PSD cere Ministerul Sanatatii si Guvernului sa ia in serios recomandarile Organizatiei Mondiale a Sanatatii si sa ia toate masurile necesare preintampinarii raspandirii coronavirusului din China, argumentand ca epidemia nu se impiedica de cele trei afise din aeroporturi. continuă pe Ziarul Bursa

China anunta inchiderea unor portiuni din Marele Zid pentru a preveni raspandirea coronavirusului

China a anuntat vineri inchiderea unor portiuni din Marele Zid, precum si a unor populare atractii turistice din zona Beijing-ului, in cadrul masurilor de prevenire a raspandirii coronavirusului, care a facut deja 26 de victime, informeaza AFP.

PSD cere masuri de la Guvern pentru preintampinarea raspandirii coronavirusului din China

PSD solicita Ministerului Sanatatii si Guvernului sa ia masurile necesare pentru preintampinarea raspandirii coronavirusului din China, inclusiv prin campanii de informare a populatiei privind masurile de protectie si prevenire.

ALERTA MONDIALA: China baga in carantina doua orase cu o populatie de peste 18 milioane de locuitori din cauza coronavirusului ucigas 17 decese si alte aproape 600 de cazuri raportate (VIDEO)

UPDATE Autoritatile chineze au inchis un al doilea oras pentru a preveni raspandirea coronavirusului. Este vorba despre Huanggang, care cuprinde sapte milioane de locuitori si se regaseste chiar langa.

Organizatia Mondiala a Sanatatii: Toate tarile trebuie sa se pregateasca pentru raspandirea coronavirusului

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) recomanda tuturor statelor lumii sa ia masuri de preventie in privina noului tip de coronavirus, intrucat se asteapta o crestere a cazurilor de imbolnaviri cu.

Ministerul Sanatatii ia masuri pentru prevenirea imbolnavarilor cu gripa. A fost aprobata suplimentarea cu 35.000 a numarului de doze de vaccin antigripal

Ministerul Sanatatii ia masuri suplimentare pentru prevenirea, limitarea si tratarea imbolnavirilor prin gripa.

Ministerul Sanatatii ia masuri pentru prevenirea imbolnavirilor cu gripa. A fost aprobata suplimentarea cu 35.000 a numarului de doze de vaccin antigripal

Ministerul Sanatatii ia masuri suplimentare pentru prevenirea, limitarea si tratarea imbolnavirilor prin gripa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )