Libnet.ro
UNICEF

01:06

PSD ii cere lui Catalin Predoiu sa demisioneze din toate functiile politice

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PSD ii cere lui Catalin Predoiu sa demisioneze din toate functiile politice

PSD i-a cerut demisia lui Catalin Predoiu, prim-vicepresedinte PNL, din functiile politice detinute in PNL, in urma dezvaluirilor referitoare la sustinerea campaniei sale electorale din 2008 din Buzau, pentru care George Scutaru este urmarit penal. continuă pe Ziarul Bursa

PSD ii cere lui Catalin Predoiu sa demisioneze, in urma dezvaluirilor privind finantarea campaniei sale din 2008, in dosarul lui George Scutaru/ Predoiu: Resping categoric insinuarile calomnioase si solicitarea obraznica. Il chem pe Victor Ponta la o pro

PSD i-a cerut demisia lui Catalin Predoiu, prim vicepresedinte PNL, din functiile politice detinute in acest partid, in urma dezvaluirilor referitoare la sustinerea campaniei sale electorale din 2008 din Buzau, pentru care George Scutaru este urmarit penal. 25: Catalin Predoiu, intr-o reactie postata pe pagina sa de Facebook: Am luat la cunostinta de insinuarile calomnioase si solicitarea obraznica a PSD - Victor Ponta. Le RESPING CATEGORIC. Vezi declaratia completa in articol.

PSD: ii cerem lui Catalin Predoiu, unul dintre candidatii PNL la Buzau, sa demisioneze din functiile detinute in PNL

PSD ii solicita lui Catalin Predoiu, prim-vicepresedinte PNL, sa demisioneze din toate functiile detinute in PNL pentru ca a fost unul dintre candidatii liberalilor de la Buzau, existand suspiciuni ca respectiva campanie eectorala a fost finantata din mita.

PSD ii cere lui Predoiu demisia din toate functiile politice

ACTUALIZARE 16:06 Predoiu: Resping solicitarea obraznica si insinuarile calomnioase ale PSD-Victor Ponta Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu spune, intr-o postare pe pagina sa de socializare, ca respinge categoric insinuarile calomnioase si solicitarea obraznica a PSD-Victor Ponta de a demisiona din functie si precizeaza ca nu a savarsit vreodata o fapta de coruptie. * Daniel Savu: Predoiu a fost unul dintre beneficiarii finantarii campaniei PNL din Buzau, in 2008 .

PSD cere demisia lui Predoiu din toate functiile detinute. Care este motivul

Partidul Social Democrat a cerut, vineri, demisia lui Catalin Predoiu din functiile detinute in PNL, in urma dezvaluirilor referitoare la sustinerea campaniei sale electorale din 2008, informeaza Mediafax.

PSD cere demisia lui Catalin Predoiu din functiile politice detinute in PNL, dupa scandalul finantarii campaniei liberalilor

Partidul Social Democrat ii cere lui Catalin Predoiu sa isi dea demisia din functiile politice pe care le ocupa in Partidul National Liberal, in urma scandalului privind finantarea campaniei electorle a PNL,.

PSD cere demisia lui Catalin Predoiu din toate functiile pe care le detine in PNL

PSD a cerut demisia lui Catalin Predoiu din functiile detinute in PNL, in urma dezvaluirilor referitoare la sustinerea campaniei sale electorale din 2008, social-democratii aratand ca Predoiu trebuie sa.

Social-democratii pun tunurile pe Catalin Predoiu. Daniel Savu: Sa isi asume o campanie finantata din coruptie si sa demisioneze din PNL

Social-democratii pun tunurile pe liderul PNL Catalin Predoiu, pe care il indeamna sa demisioneze si sa recunoasca faptul ca o parte din banii pe care fostul consilier prezidential George Scutaru i-a luat ca.

Catalin Predoiu: Nu astept sa fiu miruit sau sa ma apere partidul. ii propun lui Ponta sa semnam o declaratie comuna (FOTO)

Catalin Predoiu a declarat, vineri, in cadrul emisiunii X-press, difuzata de B1Tv, ca nu se asteapta ca partidul sa il apere. Declaratia lui Predoiu vine in contextul acuzatiilor aduse de PSD privind ban.

Catalin Predoiu: Nu astept sa fiu miruit sau sa ma apere partidul. ii propun lui Ponta sa semnam o declaratie comuna (VIDEO)

Catalin Predoiu a declarat, vineri, in cadrul emisiunii X-press, difuzata de B1Tv, ca nu se asteapta ca partidul sa il apere si ca in cazul in care va fi declarat suspect in vreun dosar, va.

Catalin Predoiu il provoaca pe premier: Victore, daca eu sunt suspect intr-un dosar, demisionez pe loc. Daca nu sunt, pleci tu

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a lansat o provocare pentru premierul Victor Ponta, afirmand ca daca are calitatea de suspect in vreun dosar de coruptie, isi va da pe loc demisia, provocandu-l pe.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )