Libnet.ro
UNICEF

05:30

PSD cere masuri dupa cazul fetei violate. Se reiau discutiile privind castrarea chimica a violatorilor

Antena3 Antena3,
PSD cere masuri dupa cazul fetei violate. Se reiau discutiile privind castrarea chimica a violatorilor

Senatorul Gabriela Firea, purtatorul de cuvant al PSD, a spus, luni, ca partidul pe care il reprezinta cere ca autoritatile sa ia masuri in cazul fetei din Vaslui violate de sapte tineri, ea aducand in. continuă pe Antena3

O cantareata la moda, revoltata in cazul fetei violate din Vaslui

Dezamagita de judecatorii care i-au lasat in libertatea pe cei sapte tineri care au violat o fata ore in sir, pana la lesin, Sylvia a scris un mesaj transant pe pagina ei de Facebook, scrie.

Mesajul unei trupe din Romania pe tema fetei violate in Vaslui

Componentii formatiei Trooper reactioneaza la cazul fetei violate de sapte barbati in Vaslui. Am inteles ca exista persoane cu adevarat proaste, persoane care in viata asta nu vor putea sa conteze in fata.

Marturia fetei violate de sapte barbati: M-au obligat sa fac sex pana mi-am pierdut cunostinta

Declaratiile fetei de 18 ani care a fost violata pana la lesin sunt cutremuratoare. Siluita ore in sir, a implorat mila de la cei 7 calai, dar nimeni nu a auzit-o, scrie Libertatea. ro. La mai bine de.

Reactie in cazul elevei violate de sapte tineri. Ce spune Gabriela Firea despre legea privind castrarea chimica a violatorilor

Purtatoarea de cuvant a PSD, Gabriela Firea, a reactionat, luni, in cazul elevei din Vaslui, violate de sapte tineri, spunand ca dramei tinerei ridica serioase semne de intrebare in legatura cu ideea de.

De ce au reactionat romanii atat de virulent in cazul elevei violate de 7 tineri din Vaslui? Psihologul Daniel David: Cand oamenii simt ca justitia nu este foarte eficienta, se reintorc la mecanisme mai primitive de organizare sociala

Cazul elevei de 18 ani care a fost violata in judetul Vaslui a starnit reactii virulente din partea cetatenilor, dar si din partea vectorilor de opinie, jurnalisti si artisti deopotriva. Peste 100. 000 de romani pana in momentul publicatii articolului) au semnat o petitie pe internet prin care cer arestarea celor 7 tineri acuzati de viol, iar numarul celor care se alatura cauzei creste semnificativ de la o ora la alta , dupa ce petitia a fost preluata de majoritatea mass-media. Psihologul Daniel David a explicat pentru Hotnews. ro care este mecanismul psihologic din spatele acestui comportament. Acesta considera ca reactiile oamenilor sunt de inteles in contextul in care statul pe care il avem nu este un stat suficient de puternic si atunci cand oamenii simt ca justitia nu este foarte eficienta, se reintorc la mecanisme mai primitive de organizare sociala.

Apel la Carmen Iohannis pentru a se implica in cazul elevei violate de sapte tineri, in Vaslui

Deputatul Tudor Ciuhodaru solicita implicarea sotiei presedintelui, Carmen Iohannis, in cazul elevei din Vaslui, violate de sapte tineri. Ciuhodaru a anuntat ca va fi trimisa in acest sens o scrisoare Primei.

Dan Negru critica lipsa de reactie in cazul elevei violate: Primele femei ale tarii tac?

Realizatorul de televiziune Dan Negru a criticat echipele de consilieri si PR-isti care stau in spatele primelor doamne din politica romaneasca pentru lipsa de interes cu care trateaza cazul tinerei din Vaslui care.

Cazul elevei violate in Vaslui de sapte barbati. Opinia unui criminalist

Cazul celor sapte violatori de la Vaslui a ingrozit, dar a si scandalizat o Romanie intreaga. in timp ce autorii se bucura de libertate, victima lor are parte de oprobriul public, scrie.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2443 seconds )