Libnet.ro
UNICEF

12:15

PSD cheama cetatenii sa semneze Pactul pentru bunastarea romanilor

România Liberă România Liberă,
PSD cheama cetatenii sa semneze Pactul pentru bunastarea romanilor

PSD cheama cetatenii sa semneze Pactul pentru bunastarea romanilor, pe care premierul Viorica Danc. continuă pe România Liberă

PSD cheama cetatenii sa semneze Pactul pentru bunastarea romanilor

PSD cheama cetatenii sa semneze Pactul pentru bunastarea romanilor, pe care premierul Viorica Dancila l-a propus partidelor si pe care social-democratii il transforma in petitie.

PSD cheama cetatenii sa semneze Pactul pentru bunastarea romanilor. Fifor: Daca nu vrei sa te mai temi ca iti vor ingheta pensia

PSD cheama cetatenii sa semneze Pactul pentru bunastarea romanilor, pe care premierul Viorica Dancila l-a propus partidelor si pe care acum social-democratii il transforma in petitie.

PRESEDINTE CARTEL ALFA: Pactul pentru bunastarea romanilor, propus de PSD, un document ipocrit

Liderul Cartel Alfa, Bogdan Hossu, considera ca Pactul National pentru bunastarea romanilor, propus de PSD, este un document ipocrit, populist, care uita de o mare mare parte dintre cetateni si ignora probleme fundamentale. Hossu afirma ca un pact national care prevede respectarea unor legi deja adoptate si care se presupune ca au trecut prin filtrul consultarilor si dezbaterilor arata cat de distorsionata este perspectiva politicienilor asupra procesului legislativ.

PRIMARUL IASIULUI MIHAI CHIRICA, LA CONFERINTA PACTUL PENTRU MUNCA: Lipsa resursei umane - realitatea Romaniei de astazi

Un sistem educational bazat pe cererea reala de forta de munca corelata cu nevoile pietei, programe de reconversie profesionala si de calificare, necesitatea invatamantului dual profesional conectat la realitatile si dinamica economiei, eliminarea concurentei dintre stat si privat in ceea ce priveste remunerarea angajatilor, masurile necesare pentru intoarcerea romanilor care lucreaza in strainatate au fost doar cateva dintre temele abordate de participantii la cea de-a doua conferinta Pactul pentru Munca, care a avut loc ieri, la Iasi.

Hossu: Pactul PSD pentru bunastare e ipocrit si populist. Nu ii ajuta pe toti romanii

Pactul pentru Bunastarea Romanilor propus de PSD: un document ipocrit, populist, care uita de o mare mare parte dintre cetateni si ignora probleme fundamentale, precum reformarea sistemului de impozitare si modificarea legislatiei muncii si a dialogului social. Sunt doar elemente de sustinere a unui program electoral fara sustinere financiara, a declarat Bogdan Hossu, presedintele Cartel Alfa.

Respect! El este sasul ucis de unguri pentru ca a luptat pentru drepturile romanilor

Stephan Ludwig Roth a fost un ganditor umanist, istoric, profesor si pastor luteran sas din Transilvania, participant la Revolutia de la 1848, militant pentru drepturile romanilor. A considerat, mereu, ca nici.

8,19 milioane de euro de la UE pentru despagubirea romanilor afectati de inundatii in 2018. Raportul liberalului Siegfried Muresan, adoptat de Parlamentul European

Plenul Parlamentului European a aprobat, cu 645 de voturi pentru, raportul deputatului Siegfried Muresan PPEPNL) privind alocarea a 8,19 milioane de euro pentru despagubiri in urma inundatiilor care au afectat nord-estul Romaniei in vara anului 2018.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )