Libnet.ro
UNICEF

13:45

PSD: Ar fi a cincea motiune de cenzura care trece. Avem 232 de voturi si negociem cu parlamentari din afara partidului

Hotnews Hotnews,
 PSD: Ar fi a cincea motiune de cenzura care trece. Avem 232 de voturi si negociem cu parlamentari din afara partidului

Liderul deputatilor PSD, Alfred Simonis, a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa, ca PSD si UDMR au impreuna 232 de voturi si ar miza pe alte 7-8 voturi din afara grupurilor lor parlamentare, avand discutii individuale cu deputati si senatori, in vederea demiterii Cabinetului Orban prin motiune de cenzura. El a mai sustinut ca, in cazul in care motiunea trece, social-democratii ar putea merge la consultari cu propunerea unui premier de stanga, dar care sa nu fie membru al partidului. continuă pe Hotnews

Ciolacu, despre motiunea de cenzura: Avem 232 de voturi. Parlamentarii PSD care nu voteaza nu vor participa pe listele partidului la viitoarele alegeri (VIDEO)

Marcel Ciolacu a declarat ca, matematic, au 232 de voturi de la trei partide pentru motiunea de cenzura. Presedintele interimar al PSD a precizat ca parlamentarii social-democrati care nu vor vota motiunea sau.

Anunt-bomba din PSD: Motiunea de cenzura trece, social-democratii vor fi din nou la guvernare

Secretarul general al PSD, Paul Stanescu, a declarat, joi, la conferinta judeteana extraordinara a PSD Giurgiu, ca are convingerea ca motiunea de cenzura va trece si Guvernul liberal va pica, iar PSD va fi din nou la guvernare.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )