Libnet.ro
UNICEF

14:00

PSD critica vizita lui Citu la Bruxelles. Ciolacu: Este o prapastie uriasa intre asteptarile liderilor europeni si oferta jalnica a actualei guvernari!

Adevărul Adevărul,
PSD critica vizita lui Citu la Bruxelles. Ciolacu: Este o prapastie uriasa intre asteptarile liderilor europeni si oferta jalnica a actualei guvernari!

Liderul PSD Marcel Ciolacu sustine ca Florin Citu nu are un plan pentru accesarea banilor europeni si nu are un buget stabilit, astfel se duce de pomana la Bruxelles. Ciolacu cere Guvernului sa vina in fata Parlamentului, pentru a dezbate serios Planul National de Redresare si Rezilienta. Victor Negrescu, europarlamentar PSD,a transmis ca premierul nu intelege cu adevarat miza momentului si ca este departe de realitatile europene. continuă pe Adevărul

Mihai Tudose: Citu este la Bruxelles! Explicand cat de greu ii este lui sa indrepte porcariile facute tot de el si ai lui anul trecut

Europarlamentarul PSD, Mihai Tudose, critica vizita lui Florin Citu la Bruxelles, spunand ca premierul este acolo pentru a explica, eventual, cat de greu ii este lui ca premier sa indrepte porcariile facute tot de el si ai lui anul trecut.

Marcel Ciolacu: Este pentru prima oara in viata mea cand imi pare rau ca am dreptate

Marcel Ciolacu, presedintele PSD a vorbit in exclusivitate la emisiunea Punctul de intalnire, moderata de Radu Tudor, despre cum a uitat premierul sa puna in transparenta decizionala, bugetul de stat pe 2021.

Europarlamentarii critica vizita lui Borrel la Moscova, in contextul arestarii lui Navalnii si a expulzarii diplomatilor UE: Nu era un moment propice

Vizita sefului diplomatiei europene Josep Borell la Moscova nu ar fi trebuit sa aiba loc, spun multi europarlamentari, care critica de asemenea Consiliul pentru ca a esuat in a raspunde politicilor agresive conduse de Rusia, denuntand totodata ca unele state membre nu au raspuns in mod adecvat la deteriorarea relatiilor UE-Rusia si ar fi trebuit oprirea finalizarii gazoductului Nord Stream II.

CITU: Legea bugetului este finalizata, va fi in transparenta publica marti sau miercuri dimineata cel mai tarziu

Premierul Florin Citu a anuntat, luni, ca Legea bugetului de stat este finalizata, insa mai sunt cateva aspecte de clarificat in randul coalitiei de guvernare. Legea va fi pusa in transparenta .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )