Libnet.ro
UNICEF

09:00

PSD decide marti propunerea pentru Ministerul Educatiei

Antena3 Antena3,
PSD decide marti propunerea pentru Ministerul Educatiei

Biroul Permanent National al PSD se va reuni, marti, de la ora 11. 00, pe ordinea de zi fiind analizarea propunerilor de candidati pentru functia de ministru al Educatiei Nationale, au declarat luni, pentru. continuă pe Antena3

George Ciamba, propunerea pentru Ministerul Afacerilor Europene - surse

George Ciamba este propunerea pentru Ministerul Afacerilor Europene, arata sursele Antena 3. George Ciamba este diplomat de cariera si lucreaza in Ministerul Afacerilor Externe al Romaniei din decembrie.

George Ciamba, propunerea PSD pentru Ministerul Afacerilor Europene dupa demisia lui Victor Negrescu

Diplomatul de cariera George Ciamba este propunerea PSD pentru functia de ministrul al Afacerilor Europene dupa demisia lui Victor Negrescu cu mai putin de 2 luni inainte de preluarea de catre Romania a.

George Ciamba, propunerea PSD pentru ministerul Afacerilor Europene

Secretarul de stat in MAE George Ciamba este propunerea PSD pentru functia de ministru al Afacerilor Europene, potrivit unor surse social-democrate. Initial, pentru post ar fi fost favorita Ana Birchall, insa aceasta ar fi refuzat, potrivit acelorasi surse.

Cine este George Ciamba, propunerea PSD pentru Ministerul Afacerilor Europene

George Ciamba este diplomat de cariera si lucreaza in Ministerul Afacerilor Externe al Romaniei din decembrie 1990. Din noiembrie 2012 este secretar de stat pentru Afaceri Europene, urmarind cu prioritate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )