Libnet.ro
UNICEF

13:30

PSD va definitiva, in cel mult doua saptamani, lista pentru alegerile europarlamentare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PSD va definitiva, in cel mult doua saptamani, lista pentru alegerile europarlamentare

Liderul PSD Liviu Dragnea a anuntat, astazi, ca, in cel mult doua saptamani, va fi definitivata lista partidului pentru alegerile europarlamentare, iar candidatii trebuie sa indeplineasca anumite criterii. Cel mai important criteriu enuntat de Dragnea a fost patriotismul. continuă pe Ziarul Bursa

Tajani spune ca data Brexit-ului poate fi amanata cel mult cateva saptamani

Este esential sa impiedicam Marea Britanie sa paraseasca Uniunea Europeana intr-un mod dezordonat fara o intelegere, a declarat seful Parlamentului European pentru presadin Germania conform Reuters.

ANTONIO TAJANI: Brexitul ar putea fi amanat cu cel mult cateva saptamani

Este esential sa impiedicam o evadare dezordonata si fara acord a Marii Britanii din UE, a declarat presedintele Parlamentului European Antonio Tajani intr-un interviu acordat grupului media Funke, informeaza astazi Reuters.

Antonio Tajani afirma ca Brexitul ar putea fi amanat cu cel mult cateva saptamani

Este esential sa impiedicam o evadare dezordonata si fara acord a Marii Britanii din UE, a declarat presedintele Parlamentului European Antonio Tajani intr-un interviu acordat grupului media Funke, informeaza sambata Reuters, potrivit Agerpres .

in doua saptamani incep lucrarile de reparatie a 2.600 kilometri de drum

Lucrarile de reparatie la cei 2. 600 de kilometri de drum, reabilitati in cadrul programului national Drumuri Bune 2 vor incepe in doua saptamani. Ultimele pregatiri pentru lansarea proiectului au fost examinate la o sedinta convocata de prim-ministrul Pavel Filip cu responsabilii din domeniu, transmite IPN.

Facebook da jos propaganda PSD. Cum erau folosite pagini si conturi pentru manipulare

Facebook a eliminat o retea de patru pagini, 26 de conturi Facebook si un grup public de Facebook. Toate distribuiau continut considerat neadecvat, mai exact, informatii formulate partinitor in favoarea Partidului Social Democrat sau asa-numitele stiri false fake-news) in care, de obicei, erau denigrati membri ai opozitiei, anunta site-ul de analiza in domeniu DFRLab. Respectivele [] .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2948 seconds )