Libnet.ro
UNICEF

08:45

PSD a definitivat listele pentru alegerile parlamentare: Doi dintre greii partidului, Ioan Cindrea de la Sibiu si Ion Calinoiu de la Gorj, au fost exclusi de pe liste (VIDEO)

B1 B1,
PSD a definitivat listele pentru alegerile parlamentare: Doi dintre greii partidului, Ioan Cindrea de la Sibiu si Ion Calinoiu de la Gorj, au fost exclusi de pe liste (VIDEO)

Dupa o sedinta care a tinut aproape o zi intreaga, PSD a reusit sa-si definitiveze listele pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. Doi dintre greii partidului, Ioan Cindrea de la Sibiu si Ion. continuă pe B1

PSD a definitivat listele pentru alegerile parlamentare: Doi dintre greii partidului, Ioan Cindrea de la Sibiu si Ion Calinoiu de la Gorj au fost exclusi de pe liste (VIDEO)

Dupa o sedinta care a tinut aproape o zi intreaga, PSD a reusit sa-si definitiveze listele pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. Doi dintre greii partidului, Ioan Cindrea de la Sibiu si Ion.

UDMR Bihor a depus listele cu candidatii pentru alegerile parlamentare

UDMR Bihor a depus la Biroul Electoral Judetean BEJ) din incinta Institutiei Prefectului listele cu candidatii pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.

PNL Arad si-a stabilit listele pentru alegerile parlamentare

PNL Arad a stabilit listele de candidati pentru alegerile parlamentare din data de 11 decebrie 2016. Aceste liste aqu fost aprobate de Biroul Politic Judetean si urmeaza a fi aprobate de conducerea centrala a partidului, luni.

USR a depus la BEC listele de sustinatori pentru alegerile parlamentare

Uniunea Salvati Romania a depus vineri la Biroul Electoral Central listele de sustinatori pentru alegerile parlamentare si urmeaza sa primeasca dovada prin care poate prezenta liste de candidati in toate circumscriptiile electorale.

Fostul ministru Nicolae Banicioiu, medicul Tudor Ciuhodaru si sefa ISJ, pe listele PSD Iasi pentru alegerile parlamentare

Deputatul Nicolae Banicioiu, fost ministru al Sanatatii in Guvernul Ponta, sefa Inspectoratului Scolar Judetean Iasi, Camelia Gavrila, medicul Tudor Ciuhodaru, dar si seful Senatului Universitatii Tehnice Gheorghe Asachi, Adrian Panescu, apar pe listele PSD Iasi pentru alegerile parlamentare, a declarat liderul organizatiei iesene a social-democratilor, Mihai Chirica.

Lista PSD Constanta pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. Cine se afla pe locuri eligibile

Partidul Social Democrat Constanta a dat publicitatii lista cu candidatii sai la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Cu cine vor sa defileze partidele din Vrancea la alegerile parlamentare din 11 decembrie. Dinozaurii din politica, inlocuiti cu oameni noi

Cu doua zile inainte de termenul limita, aproape toate partidele din Vrancea si-au definitivat listele de candidati pentru alegerile parlamentare.

PSD si-a validat candidatii la alegerile parlamentare din decembrie. Pe liste sunt si reprezentanti ai societatii civile

Comitetul Executiv National al PSD a validat, marti, listele de candidati pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie, a anuntat, marti, seful formatiunii, Liviu Drangea.

Victor Ponta, validat sa candideze la alegerile parlamentare pe listele PSD. Dragnea anunta ca exista o derogare de la Codul de conduita al partidului, pentru candidatura fostului premier

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a precizat, marti, ca exista o derogare de la Codul de conduita al formatiunii, prin care fostul premier Victor Ponta poate candida la alegerile parlamentare din 11 decembrie, pentru Camera Deptutatilor, pe lista de la Gorj.

Jurnalistul si activistul Mihai Gotiu va candida la alegerile parlamentare pe listele USR

Jurnalistul si activistul Mihai Gotiu a anuntat, marti, ca va candida la alegerile parlamentare din 11 decembrie pe listele formatiunii conduse de Nicusor Dan, Uniunea Salvati Romania USR). intr-un material postat pe site-ul Roma .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )