Libnet.ro
UNICEF

16:00

PSD a depus un proiect prin care e amanata plata chiriei pentru persoane fizice si firme pe perioada starii de urgenta

Antena3 Antena3,
PSD a depus un proiect prin care e amanata plata chiriei pentru persoane fizice si firme pe perioada starii de urgenta

Parlamentarii PSD au depus un proiect prin care solicita amanarea platii chiriei pentru persoanele fizice, dar si pentru firme in perioada starii de urgenta. continuă pe Antena3

PSD cere aplicarea unor scutiri de la plata chiriei, pe perioada starii de urgenta din cauza COVID-19 (proiect de lege)

PSD vrea scutirea de la plata chiriei a operatorilor economici si a profesionistilor a caror activitate a fost intrerupta din cauza pandemiei de coronavirus. in acest sens, social-democratii au depus, marti, la.

Solutia de la Google prin care te tine aproape de arta si pe perioada carantinei

Pandemia de coronavirus a dat peste cap planurile de calatorie ale multor persoane. Dar Google vine cu aplicatia prin care vrea sa nu simti distanta fata de lucrarile artistice la care aveai.

Dramele prin care a trecut Anastasia Lazariuc. Cum arata artista la 66 de ani

Anastasia Lazariuc, ajunsa astazi la 66 de ani, este renumita atat pentru vocea ei, cat si pentru aspectul fizic atragator. Toata lumea a recunoscut ca Anastasia Lazariuc a fost una din cele mai frumoase femei din showbiz-ul romanesc, dar a mai fost recuoscuta si pentru relatia cu regretatul Mihai Constantinescu. Dramele prin care a trecut .

Planul Guvernului e oficial: ce prevede legea prin care Romania sa evite o criza masiva

Ludovic Orban a prezentat, pe 19 martie, un plan al Guvernului prin care sa fie evitata o criza economica masiva. Pe 21 martie, ordonanta de urgenta a fost publicata, in sfarsit, in.

Veste uriasa pentru romanii care platesc chirie. Ce s-ar putea intampla cu banii datorati

In contextul crizei medicale care vine cu mari pierderi economice, social-democratii au depus un proiect prin care plata chiriei sa poata fi amanata atat pentru persoanele fizice, cat si pentru firme, pe perioada starii de urgenta. Veste mare pentru chiriasi Partidul Social Democrat PSD) a depus marti, la Parlament, o initiativa legislativa prin care este .

Un nou proiect de lege marca PSD - operatorii economici pot beneficia de amanarea platii chiriei pe perioada starii de urgenta

PSD a depus marti, la Parlament o initiativa legislativa care prevede ca operatorii economici dar si persoanele juridice a caror activitate a fost intrerupta de catre autoritatile publice in perioada starii de urgenta pot beneficia de scutire de la plata chiriei. Social democratii au depus in decurs de o saptamana cinci proiecte de lege care prevad printre altele plafonarea preturilor la alimente, facilitati fiscale pentru firme si cetateni si amanarea platii utilitatilor pentru 3 luni sau modificarea OUG privind somajul tehnic.

Israel a lansat o aplicatie care te avertizeaza atunci cand intri intr-o zona prin care a trecut o persoana contaminata cu coronavirus

Ministerul Sanatatii din Israel a dezvoltat si a pus in functiune o aplicatie pentru telefonul mobil care avertizeaza atunci cand cineva se apropie de zona prin care a trecut o persoana contagiata cu COVID-19, relateaza luni EFE, citata de Agerpres.

FOTO Modul inedit prin care Rapid a reluat pregatirile in plina pandemie de coronavirus

Jucatorii de la Rapid Liga 2) au reluat luni antrenamentele in mod organizat, dar fara sa iasa din case. Supravegheati de Dan Alexa si Stefan Grigorie, giulestenii au executat simultan exercitiile fizice prin intermediul unei aplicatii video.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )